Την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου, αρχικού συμβατικού ποσού 109 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Μυτιληναίος ΑΕ.
Η σύμβαση συνάφθηκε με την ένωση των εταιρειών ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ-Goldair (ΘΕΚ ΑΕ), που αποτελεί τον Παραχωρησιούχο του έργου, με διάρκεια παραχώρησης 60 ετών.
Το έργο αφορά στην μελέτη και κατασκευή του πρώτου Logistics Park στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη αποθηκών καθώς και υποστηρικτικών κτηρίων συνολικής επιφάνειας 235.000 τμ εντός οικοπέδου επιφάνειας 588 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας ΓΑΙΑΟΣΕ.
Παράλληλα με τις κατασκευές των κτηριακών εγκαταστάσεων, θα κατασκευαστεί οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο εντός του πάρκου, με σκοπό την δυνατότητα ανεφοδιασμού των αποθηκών, με συνδυασμό μεταφορικών μέσων.
Η πρώτη φάση του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 24 μηνών από την έναρξη ισχύος της σύμβασης παραχώρησης, που τοποθετείται εντός του επόμενου τριμήνου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Είτε θα αντεπιτεθείτε είτε θα πεθάνετε»! Χαμός με ομιλία του Μασκ!
- Κίνα: Τα ρομποτόσκυλα συνεχίζουν να «κλέβουν την παράσταση»
- Καιρός: Τοπικές βροχές με 34άρια και ισχυρούς βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα
- Ο «χάρτης» πληρωμών επιδομάτων την εβδομάδα που ξεκινά – Τι πληρώνεται σε ποιούς
- Ο πρωθυπουργός παρέθεσε δείπνο στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Δείτε εικόνες
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως δεν θα… απελαθούν οι ξένοι εργαζόμενοι και επενδυτές στις ΗΠΑ
- Η διαφορά τεράστια: Ο χαμογελαστός Γιάννης και δίπλα ο ανέκφραστος Σενγκούν!
- B. Κικίλιας: Σειρά συναντήσεων στο Λονδίνο στο πλαίσιο της London Shipping Week
- Συνεχίζουν οι Ουκρανοί: Έξι drones πάνω από το ρωσικό Μπελγκορόντ αναχαίτισαν οι Ρώσοι
- Η μυστηριώδης φλεγόμενη μπάλα που «εξερράγη» πάνω από την Κίνα! video
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ
