‘Ηπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 622,28 μονάδες σημειώνοντας ήπια πτώση 0,48%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,55 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,58%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,12%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Fourlis (+1,39%), της Alpha Bank (+0,98%) και της Lamda Development (+0,85%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-1,27%), της Coca Cοla HBC (-1,23%) και του ΟΤΕ (-0,77%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας (+0,56%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,51%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,50%) και του Πετρελαίου (-1,10%).
Ανοδικά κινούνται 19 μετοχές, 14 πτωτικά και 6 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Creta Farm +10,00% και Μοτοδυναμική +3,23%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ξυλεμπορία(κ) -8,82% και Reds -5,33%.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στην ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
- Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό δολοφόνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό
Κύρια Θέματα

















