Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:55, διαμορφώνεται στις 638,61 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,41%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,12%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+1,14%), της Εθνικής (+0,89%) και της Alpha Bank (+0,81%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (-1,85%), της Grivalia Properties (-1,65%) και της ΕΥΔΑΠ (-0,99%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (+0,62%) και των Ταξιδιών(+0,42%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών(-0,39%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,19%).
Ανοδικά κινούνται 15 μετοχές, 22 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Κέκροψ+4,83% και Ικτίνος+3,06%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Mermeren-4,76% και Q&R -3,37%.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χ. Δήμας: Η Αν. Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο των διεθνών δικτύων μεταφορών και συνδεσιμότητας
- Το Ιράν ισχυρίζεται πως η παραγωγή πυραύλων «συνεχίζεται» παρά τον πόλεμο
- «Χειραγωγήθηκα και εξαπατήθηκα», λέει η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ για τη σχέση της με τον Έπστιν
- Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 33χρονος που έκανε 3 ληστείες μέσα σε 3 μέρες
- Ερευνητές εντόπισαν 45 πιθανώς κατοικήσιμους εξωπλανήτες
- Πριν αλέκτορα φωνήσαι: Ο ΔΟΕ προτείνει αποφυγή των αεροπορικών ταξιδιών και όχι μόνο
- Το Ισραήλ συνεχίζει τους ανηλεείς βομβαρδισμούς στο Ιράν
- Στην Ινδία…υμνούν το χρυσό άγαλμα του Τραμπ! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας – ΒΙΝΤΕΟ
- Σκωτσέζος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα και δεν πίστευε την απόσταση που είχε διανύσει
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ









