στη δευτερογενή αγορά, παρά το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον, με αυτή του 10ετούς τίτλου να κυμαίνεται στο 4,25% από 4,20% χθες.
Το 7ετες διαπραγματευόταν νωρίς το απόγευμα στο 3,93% και το 5ετες στο 3,34%.
Στην ΗΔΑΤ, συναλλαγές, ύψους 32 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 12 εκατ. ευρώ αφορούσαν σε εντολές αγοράς και τα υπόλοιπα 20 εκατ. ευρώ σε εντολές πώλησης. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 4,23% από 4,21% που έκλεισε χθες, με αποτέλεσμα η απόδοση έναντι του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου με απόδοση 0,36% να διαμορφωθεί στο 3,87% από 3,83% χθες.
Στην αγορά συναλλάγματος, περιορισμένη ανάκαμψη εμφανίζει σήμερα το ευρώ. Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα, το ευρωπαϊκό νόμισμα διαπραγματευόταν στα 1,1369 δολ. από το επίπεδο των 1,1346 δολ. που έκλεισε αργά χθες το βράδυ στην αγορά της Νέας Υόρκης.
Θετικά επηρέασε το ευρώ η αναζωπύρωση του πληθωρισμού στη Γερμανία, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή να αγγίξει τον Οκτώβριο το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι ετών (2,4%).
Στη διατραπεζική αγορά, τα επιτόκια στις περισσότερες περιόδους δεν σημείωσαν αξιόλογη μεταβολή. Έτσι, το επιτόκιο στη διάρκεια του ενός έτους κυμαινόταν στο -0,150%%. Στη διάρκεια των 9 μηνών, διαμορφώθηκε στο -0,198%, στο εξάμηνο διαμορφώθηκε στο -0,259%, στο τρίμηνο διαμορφώθηκε στο -0,317% και, τέλος, στο μήνα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο -0,371%.
Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου, που ανακοινώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διαμορφώθηκε στα 1,1372 δολάρια.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
