Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης δεν εντοπίστηκαν εγκλωβισμένοι.
Ειδικότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε περίπου στις 11:20 για κατάρρευση στέγης και μέρος της τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό διασωστικό όχημα της 1ης ΕΜΑΚ, καθώς και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης, αλλά και δυνάμεις της ΕΛΑΣ .
Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο σημείο του συμβάντος πραγματοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τον έλεγχο του χώρου, ενώ κινητοποιήθηκε κι ο δήμος Αθηναίων για την μεταφορά αδρανών υλικών εφόσον απαιτηθεί.
Για την διερεύνηση των αιτίων του συμβάντος κινητοποιήθηκε το ανακριτικό κλιμάκιο αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού Αθηνών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi









