Η Ρωσία τείνει να αλλάξει τα παγκόσμια δεδομένα και να οδηγήσει την συνεργασία της με τις ΗΠΑ σε άλλο επίπεδο.
Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, στο X, ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της Ρωσίας για επενδύσεις και οικονομική συνεργασία, Κίριλ Ντμίτριεφ:
«Η Ρωσία μπορεί να βοηθήσει τους Αμερικανούς αγρότες όχι μόνο με ντίζελ αλλά και με λίπασμα. Η οικονομική συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας θα συνεχιστεί και θα ωφελήσει τις χώρες μας, τον κόσμο και την ασφάλειά του».
Αυτό πάει να γίνει στον πλανήτη είναι πρωτοφανές, αν αναλογιστεί κανείς τι άκουγε τόσο καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη σε σχέση με την Ρωσία: Ότι θα πτωχεύσει, ότι θα χάσει κον πόλεμο, ότι θα ανατραπεί ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν κοκ.
Αυτή την στιγμή η Μόσχα έρχεται ως «σωτήρας» σε σχέση με ένα σημαντικό κομμάτι της αμερικανικής οικονομίας, όπως είναι η αγροτική παραγωγή.
Οι Ρώσοι βάζουν «πλάτη» στους Αμερικανούς, με την διεθνιστική Ευρώπη να παρακολουθεί άφωνη και αδύναμη να αντιδράσει.
Και όπως υπόσχεται ο Ντμίτριεφ θα υπάρξει και συνέχεια.









