ΒΙΝΤΕΟ: Πολυτελές γιοτ αξίας 8 εκατομ. ευρώ βυθίστηκε 4 ημέρες μετά την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη στην Ιταλία

Ένα πολυτελές γιοτ αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων βυθίστηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα τέσσερις ημέρες αφότου παραδόθηκε στον νέο ιδιοκτήτη του.

Το Angiola II, ένα γιοτ 200 τόνων και αξίας 7,9 εκατομμυρίων ευρώ, μετέφερε 14 επιβάτες και μέλη πληρώματος όταν έπιασε φωτιά μετά από βλάβη στον κινητήρα στα ανοιχτά του Πόρτο Τσέρβο, ενός δημοφιλούς θέρετρου στη Σαρδηνία της Ιταλίας, την Τρίτη, ανέφερε η NY Post .

Το σκάφος άρχισε να παίρνει νερό μετά την πυρκαγιά και τελικά ανατράπηκε πριν βυθιστεί. Βίντεο από το σημείο έδειξαν το γιοτ να εξαφανίζεται σιγά σιγά στη θάλασσα.

Και οι 14 επιβαίνοντες διασώθηκαν και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Οι περισσότεροι από αυτούς περισυνελέγησαν από ένα κοντινό σκάφος. Ο ιδιοκτήτης, που πιστεύεται ότι είναι Ιταλός επιχειρηματίας του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, φέρεται να ήταν ο τελευταίος που εγκατέλειψε το γιοτ.

Περίμεναν να φτάσουν οι ιταλικές αρχές και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στην ακτή.

Το γιοτ φέρεται να βυθίστηκε περίπου 7 μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Βυθίστηκε στα νερά μεταξύ της Νήσου L’Isola dei Cappuccini και του Capo Ferro, κατά μήκος της διάσημης Κόστα Σμεράλντα της Σαρδηνίας, γνωστής και ως Σμαραγδένια Ακτή, σύμφωνα με το Fox News .

Το τετρακινητήριο γιοτ μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα 28 κόμβων, ή περισσότερο από 52 χλμ/ώρα.

Οι ιταλικές αρχές διερευνούν τώρα το περιστατικό. Η ιταλική ακτοφυλακή διερευνά τα αίτια της βλάβης του κινητήρα και της επακόλουθης πυρκαγιάς και πλημμύρας.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί