Ο Τραμπ σε μεγάλα κέφια: Ο RFK, η αγελάδα – δείπνο και το…ρακούν! Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ αναφέρθηκε σε μια ποικιλία θεμάτων κατά τη διάρκεια της μακροσκελής ομιλίας του στις 24 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος Τραμπ απευθυνόμενος στον RFK Jr. αστειεύτηκε για το τι υπάρχει στο μενού του δείπνου WHCA, τρολάροντας τις πολλές αναφορές που κυκλοφορούν γύρω από τον γραμματέα του HHS και τα άγρια ​​ζώα: «Θέλω να ξέρετε όλοι ότι ο Μπόμπι Κένεντι, ο οποίος είναι εδώ προσωπικά, πάτησε την αγελάδα με το αυτοκίνητό του». «Την έκοψε και την έφερε εδώ για να την φάτε απόψε. Είναι λοιπόν πολύ φρέσκια». «Ο Μπόμπι πρότεινε επίσης ένα ορεκτικό με το αγαπημένο του κομμάτι αρσενικού ρακούν που σκοτώθηκε από το δρόμο. Αλλά θέσαμε τα όρια σε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ απευθύνθηκε στη σύζυγο του Κένεντι Τζούνιορ, την ηθοποιό Σέριλ Χάινς: «Θέσαμε το όριο σε αυτό, Σέριλ. Όχι, δεν θα το κάνουμε αυτό”» με τον Κένεντι να γελάει καθώς και όλο το ακροατήριο!

Ο Κένεντι Τζούνιορ έχει ένα πολυδιαφημισμένο και ανησυχητικό ιστορικό με ζώα , συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού όπου οδήγησε με ένα κομμένο κεφάλι φάλαινας στην οροφή του αυτοκινήτου του και ενός άλλου όταν πέταξε μια νεκρή αρκούδα στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Το αστείο του Τραμπ για το ρακούν ήταν μια άμεση αναφορά σε ένα περιστατικό στο οποίο ο Κένεντι Τζούνιορ έκοψε τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού ρακούν αφού το βρήκε στην άκρη του δρόμου.

«Μαζεύω νεκρά ζώα από το δρόμο όλη μου τη ζωή», είπε κάποτε ο Κένεντι στους δημοσιογράφους. «Έχω μια κατάψυξη γεμάτη από αυτά».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-POLITICO / POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί