«Αυτό είναι το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο στον κόσμο, βρίσκεται στο νοτιότερο μέρος ολόκληρων των ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή είμαστε πιο κοντά στην Κούβα παρά στο Μαϊάμι και είναι κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά», είπε στην αρχή του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 «likes» (και συνεχίζει να αυξάνεται).
Το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ή μάλλον το μικρό σπίτι, βρίσκεται στη μέση της θάλασσας και η πρόσβαση σε αυτό είναι εφικτή μόνο με βάρκα ή ακόμα και κολυμπώντας, όπως έχει κάνει κατά καιρούς ο Ρουμπέν. «Έπρεπε να πάρω μια πτήση 10 ωρών για το Μαϊάμι και μετά να οδηγήσω περίπου πέντε ώρες για να φτάσω στο Κι Γουέστ», πρόσθεσε.
«Έκανα ωτοστόπ με μια βάρκα και φτάσαμε εδώ», είπε ενώ βρισκόταν στο νερό, αν και έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι επειδή το ρεύμα ήταν αρκετά δυνατό. Η πρόσβαση στο σπίτι γίνεται μέσω μιας μικρής σκάλας, σαν τις τυπικές που βρίσκονται στις πισίνες για να σε βοηθήσουν να επιστρέψεις στην επιφάνεια.
Στο εσωτερικό, μπορείτε να δείτε «μερικές μάλλον περίεργες θέες», που είναι η θάλασσα σε πρώτο πλάνο. Το κρεβάτι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά το μπάνιο δεν είναι τόσο μικρό: «Το μπάνιο είναι το μικρότερο που έχω δει ποτέ, αλλά όταν είμαστε εδώ, υπάρχει θέα στη θάλασσα».
Αποκάλυψε, προς το τέλος του βίντεο, ότι δεν θεωρείται σπίτι, αλλά βάρκα: «Έχει τη δική του μηχανή για να κινείται και είναι αγκυροβολημένο. Ανάλογα με τον άνεμο, κινείται και μπορείς να δεις διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τον προσανατολισμό του».
Αυτό που του φάνηκε πιο περίεργο είναι ότι το δωμάτιο διαθέτει γεννήτρια για να «φορτίζει απολύτως ό,τι θέλουμε και έχει κλιματισμό»: «Δεν θα σας πω πόσο κοστίζει επειδή κοστίζει μια περιουσία, αλλά τουλάχιστον γράφουμε ένα καλό βίντεο».
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: pixabay









