Τι παραδέχθηκαν οι Ουκρανοί για το… σόου των ειρηνευτικών συνομιλιών;

Σε πλήρη συνεννόηση διεθνιστές και Ρώσοι παρατείνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ρωσία που διεξάγονται υπό την αιγίδα των ΗΠΑ φθάνουν στο σημείο εξάντλησης τους, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Άντριι Σιμπίχα , προσθέτοντας ότι η εμπλοκή των Ευρωπαίων σ’ αυτές μπορεί να επιφέρει μια νέα δυναμική στην διαδικασία.

«Η εντύπωση μου είναι ότι αυτό το σχήμα φτάνει σταδιακά στο σημείο όπου οι συζητήσεις ενδέχεται σ αυτό το επίπεδο να εξαντληθούν.

Μερικές φορές, τα ίδια θέματα καταλήγουν να συζητούνται ξανά και ξανά» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους μέσω zoom.

Ο Σιμπίχα πρόσθεσε ότι η ευρωπαϊκή εμπλοκή αποτελεί έναν από τους τρόπους για την αναζωογόνηση της διαδικασίας. Μια άλλη επιλογή, πρόσθεσε, είναι η συνάντηση σε επίπεδο ηγετών, κάτι για το οποίο πιέζει η Ουκρανία.

ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί