Η αστυνομία αναζητά το άτομο, το οποίο φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο φέρεται να ακολουθούσε παιδιά στο Φρέντερικσμπουργκ της Βιρτζίνια την περασμένη εβδομάδα. Το άτομο παραλίγο να απαγάγει ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με το μέσο.
Το Αστυνομικό Τμήμα του Φρέντερικσμπουργκ κοινοποίησε μια ενημέρωση σε μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Την Πέμπτη, 14 Μαΐου 2026, περίπου στις 4:30 μ.μ., το Κέντρο E-911 του Φρέντερικσμπουργκ έλαβε αναφορά για ύποπτη δραστηριότητα στον διάδρομο της Λεωφόρου Λαφαγιέτ. Ο ύποπτος (στη φωτογραφία) φορούσε ροζ στολή και αναφέρθηκε ότι ακολουθούσε παιδιά. Το Αστυνομικό Τμήμα του Φρέντερικσμπουργκ λαμβάνει σοβαρά υπόψη αυτά τα περιστατικά και έχει αυξήσει τις περιπολίες στον διάδρομο της Λεωφόρου Λαφαγιέτ. Οι κάτοικοι ενθαρρύνονται να παραμένουν σε εγρήγορση και να αναφέρουν αμέσως οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στις αρχές».
Ο φερόμενος ως θηρευτής φέρεται να ακολούθησε μια ομάδα τρομοκρατημένων παιδιών που μόλις είχαν κατέβει από το σχολικό λεωφορείο στο Φρέντερικσμπουργκ. Ένα σοκαριστικό βίντεο τον δείχνει να περιφέρεται κατά μήκος του καταπράσινου δρόμου κοντά στον διάδρομο της λεωφόρου Λαφαγιέτ.
Ένας κάτοικος της περιοχής μοιράστηκε φωτογραφίες του άνδρα με τη ροζ στολή, γράφοντας στο X: «Γεια σας φίλοι/γονείς του Φρέντερικσμπουργκ – Τρομάξαμε πολύ χθες… Αυτός ο άντρας κοίταξε επίμονα τον γιο μου και έναν από τους μεγαλύτερους γείτονες από την απέναντι πλευρά του δρόμου. *(Λεωφόρος Λαφαγιέτ) Τότε ήταν που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Περπατούσε προς το Family Dollar. Τους εντόπισε και περπάτησε πίσω προς το μέρος τους και στεκόταν εκεί – κοιτάζοντάς τους έντονα στη διασταύρωση των **Λεωφόρων Λαφαγιέτ και Λόνγκστριτ».
Ο κάτοικος πρόσθεσε: «Έμοιαζε σαν να ήθελε να διασχίσει τον δρόμο. Αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει την κίνηση. Όταν ήρθε το λεωφορείο, σταμάτησε την κυκλοφορία και είχε την ευκαιρία να διασχίσει τη Λαφαγιέτ. Όταν η κόρη μου και ένα μικρό κορίτσι της γειτόνισσας κατέβηκαν από το λεωφορείο, και αυτό έφυγε… Κυνήγησε και τα 4 παιδιά και προσπάθησε να αρπάξει το κοριτσάκι (το πιο αργό), η αδερφή της την τράβηξε μακριά και έφυγαν. Ένα αυτοκίνητο πέρασε από δίπλα τους (Τον τρόμαξε;) και γύρισε και έφυγε τρέχοντας. Οδηγήσαμε τριγύρω ψάχνοντάς τον. Ρωτήσαμε όλους έξω αν τον είδαν. Κανείς δεν τον είδε. Απλώς εξαφανίστηκε».
Ο κάτοικος είπε επίσης ότι έκαναν καταγγελία στην αστυνομία και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Τα παιδιά είπαν ότι υπήρχε μια τρύπα στη στολή κοντά στο μάτι του ατόμου και ότι το άτομο έμοιαζε με άνδρα.
«Είχε τριχοφυΐα στο πρόσωπο και φαινόταν να έχει μαυρισμένη επιδερμίδα», ανέφερε η ανάρτηση.
Το άτομο εθεάθη να φοράει μια παράξενη ροζ στολή, ένα κόκκινο και μαύρο καρό πουκάμισο ντυμένο από πάνω και καουμπόικες μπότες. Μια μικρή τσάντα εθεάθη να κρέμεται από τον λαιμό του.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-DPA









