αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς, σε δηλώσεις του για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Υποστηρίζει ειδικότερα ότι η ανάληψη μέτρων από πλευράς της κυβέρνησης σήμερα, «έγινε αργοπορημένα, αφού οι τιμές πετρελαίου και βενζίνης έχουν προ ημερών ξεπεράσει τα δύο ευρώ και ήδη διαμορφώνουν ασφυκτικό πλαίσιο για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και καταναλωτές». Τονίζει ότι «δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση πώς θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί» και προσθέτει ότι «η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί και δεν μπορεί να είναι μία παρέμβαση που θα έχει αποτέλεσμα, αν δεν συνοδευτεί με επέκταση του πλαφόν και στα διυλιστήρια και παρέμβαση με προσωρινή μείωση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και στον ΦΠΑ».
Σχετικά με την έναρξη της δίκης των Τεμπών, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι είναι μια «κορυφαία στιγμή στον αγώνα για τη δικαίωση των θυμάτων και των συγγενών τους, στον αγώνα για να μάθει η ελληνική κοινωνία ποια είναι η αλήθεια και να απονεμηθεί δικαιοσύνη».
Επισημαίνει ότι «το τραύμα των Τεμπών παραμένει ακόμα ανοικτό», ενώ σημειώνει ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και διάχυσης ευθυνών». Σχολιάζει δε πως «το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα, ενώ υπήρχαν τρία χρόνια για να προετοιμαστεί η δίκη, δεν υπάρχει αίθουσα, όπως φαίνεται, που να χωράει ταυτόχρονα κατηγορουμένους, συγγενείς και δικηγόρους δείχνει πως η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έκανε τη δουλειά της όπως θα έπρεπε».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Ανδρουλάκης: Θα διαμορφωθούν 2 όχθες: Αυτοί που υπηρετούν πατρίδα, λαό και δημόσιο συμφέρον κι αυτοί που μπροστά στην εξουσία και την καρέκλα σιωπούν
- Κερτ Ράσελ: Ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται στη νέα του σειρά, ζει όπως ο ίδιος στην πραγματικότητα
- Ηράκλειο – Eμπορία ανθρώπων: Προσωρινά κρατούμενος ο φερόμενος ως ανώτατο στέλεχος και η σύζυγός του
- Η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από τα διυλιστήρια να αυξήσουν την παραγωγή τους “προσωρινά”
- Απάντηση Φάμελλου σε Ανδρουλάκη για συμμετοχή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Κατεδάφιση ακατάλληλου σχολικού κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τι θα ανεγερθεί στη θέση του
- Διάψευση έρχεται από το Ιράν: «Δεν έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ»
- “Ευγνώμων” ο καγκελάριος της Γερμανίας για την αναβολή των επιθέσεων σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας στο Ιράν
- Αλ. Σδούκου: Η κοινωνική συνοχή, πρώτο μας μέλημα
- Ο Στάρμερ χαιρέτισε τις αναφορές για συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν









