Η πρωταγωνίστρια του «Sex Education» θα εμφανιστεί δίπλα στον Μπίλι Κράνταπ (Billy Crudup) σε μια αναβίωση του κλασικού έργου του Έντουαρντ Άλμπι (Edward Albee) «Who’s Afraid of Virginia Woolf?», το φθινόπωρο.
Η παραγωγή της Sonia Friedman Productions θα είναι στο θέατρο @sohoplace, με τη σκηνή τοποθετημένη στο κέντρο και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαριάν Έλιοτ (Marianne Elliott).
Στο έργο, που ανέβηκε για πρώτη φορά το 1962, η Martha (Άντερσον) συγκρούεται με τον πανεπιστημιακό σύζυγό της George κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ένα νεότερο παντρεμένο ζευγάρι.
«Η οργή της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη λαχτάρα, την απογοήτευση και την ανάγκη της να την προσέξουν, στοιχεία που παραμένουν επίκαιρα 60 χρόνια μετά», δήλωσε η πρωταγωνίστρια, προσθέτοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη που ο Μπίλι Κράνταπ θα παίξει μαζί μου στο ρινγκ, ως George».
Την ηρωίδα έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν η Ούτα Χάγκεν (Uta Hagen) στο Μπρόντγουεϊ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) στον κινηματογράφο (με τον σύζυγό της Ρίτσαρντ Μπάρτον (Richard Burton)) και η Νταϊάνα Ριγκ (Diana Rigg) σε λονδρέζικη αναβίωση του 1996.
Σύμφωνα με τον Guardian, στην παράσταση θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Τζος Ντίλαν (Josh Dylan) και Φοίβη Χορν (Phoebe Horn), ενώ θα φιλοξενείται στο θέατρο από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΜΜΕ Δανίας: Η κυβέρνηση είχε προετοιμαστεί για μια εισβολή των ΗΠΑ στη Γροιλανδία
- ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ: Προσκυνητής αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τον πατέρα του μέσα στο τέμενος του Προφήτη στη Μεδίνα
- Χαλαρά…Δεν θα πιστεύετε πώς έκανε δηλώσεις ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Να, γιατί οι διεθνιστές δεν θέλουν να υπάρχει η Ρωσία: Συνεχίζει απτόητη να μοιράζει ενέργεια
- Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου Αυστριακής influencer: Μπορεί να ήταν ζωντανή όταν την έβαλε σε βαλίτσα ο δολοφόνος της
- Η πιρουέτα…δεν πήγε όπως ήθελε! ΒΙΝΤΕΟ
- Προσποιήθηκε τον λογιστή και προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα στην Πέλλα
- Χρ. Δήμας: Νέα μέτρα ανακούφισης εν μέσω γεωπολιτικής πίεσης – Στήριξη στην οικονομία και συνέχιση έργων παρά την κρίση
- Βιάζεται η Κάγια Κάλας να δοθεί το δάνειο των 90δις ευρώ στην Ουκρανία
- Κυρ. Μητσοτάκης: Στρατηγική και διαχρονική η σχέση με την ομογένεια της Αυστραλίας









