Τη διαφωνία του με τη διαγραφή από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παπανδρέου.
«Αν η διατύπωση μίας διαφορετικής άποψης και δη σε περίοδο προσυνεδριακού διαλόγου, ποινικοποιείται και οδηγεί αυτόματα σε διαγραφές, αυτό δεν είναι μέρος της ταυτότητάς μας» τονίζει και προσθέτει: «Το ΠΑΣΟΚ, ιστορικά, θεμελίωσε στην πράξη την αρχή της Δημοκρατίας στο εσωτερικό των κομμάτων στην Μεταπολίτευση. Η έκφραση διαφορετικών απόψεων στο εσωτερικό του, υπήρξε διαχρονικά πλούτος, που, όποτε τον επέλεξε, το οδήγησε μόνο σε νικηφόρες πορείες».
Υπογραμμίζει επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα μονοπρόσωπο κόμμα. Έχει αρχές, αξίες και διαδικασίες. Εν προκειμένω έχει και ανάγκη ενότητας και διεύρυνσης, για την οποία θα μιλήσουμε άλλη στιγμή. Για τώρα όμως, σίγουρα δεν έχει ανάγκη συρρίκνωσης».
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Δ. Βέλλας/photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ – Το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Η χαμένη πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου εντοπίστηκε μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (photo)
- Το άγχος αυξάνεται εντός Ευρώπης – Τι ακριβώς συμβαίνει με απλά λόγια
- Σ. Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να βάλει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή»
- Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού βασικό θέμα στη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΘ με την υφυπουργό Εργασίας
- Καλαμαριά: Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό του 20χρονου – Παραδόθηκε 23χρονος που αναζητούνταν
- Ενημέρωση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με παραπλανητικά μηνύματα καταβολής τελών
- ΣΥΡΙΖΑ – Δ. Μελίδης: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πραγματικό πρόβλημα της ακρίβειας»
- Οι ΗΠΑ επικήρυξαν την ηγεσία του Ιράν
- Η λίμνη με το πιο «εξωγήινο» νερό – Δεν παγώνει ούτε στους -50°C (Photo)









