H Κέιτ Μίντλετον χορεύει ξυπόλητη ινδικό χορό με το βίντεο να γίνεται viral

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε τις βρετανο-ινδικές κοινότητες στο Λέστερ την Πέμπτη με μια σόλο βασιλική επίσκεψη στην πόλη.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε για μια απροσδόκητη βασιλική μέρα στο Λέστερ, 300 μίλια μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ .

Κατά τη διάρκεια της ατομικής της επίσκεψης στα Μίντλαντς, η 44χρονη Κέιτ γιόρτασε την κοινότητα και την κληρονομιά της βρετανικο-ινδικής κοινότητας στην πόλη την Πέμπτη, μετά το ινδουιστικό εαρινό φεστιβάλ Χόλι.

Η πριγκίπισσα έδειχνε κομψή όπως πάντα με ένα κρεμ σακάκι και ένα ασορτί παλτό, και της δόθηκε ένα κολιέ με μια κόκκινη γιρλάντα λουλουδιών κατά την άφιξή της. Είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ που με καλωσορίσατε. Ανυπομονώ να δω μερικές από τις δουλειές, έχω ακούσει μερικά φανταστικά πράγματα».

Ξεκίνησε τη μέρα της επισκεπτόμενη μια ομάδα χορού που ονομάζεται Aakash Odedra, προτού πάει σε αρκετές οικογενειακές επιχειρήσεις στο διάσημο «Golden Mile» του Λέστερ, όπου υπάρχουν κοσμήματα, σάρι και μπουτίκ μόδας και διάλεξε επίσης από μαγαζί ινδικά γλυκά.

Στο βίντεο παρακάτω συμμετείχε σε παραδοσιακούς χορούς με την κοινότητα σε Ινδουιστικό Ναό:

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί