Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για την Καθαρά Δευτέρα, με χιλιάδες Θεσσαλονικείς να εγκαταλείπουν την πόλη εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της αργίας.
Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι – σύμφωνα με την Τροχαία – από το πρωί η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη (ΠΑΘΕ), τη Χαλκιδική (εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών) και την Καβάλα (Εγνατία Οδός).
Δημοφιλείς επιλογές είναι οι παραδοσιακοί καρναβαλικοί προορισμοί, κοντινοί ορεινοί και παραθαλάσσιοι προορισμοί, όπως επίσης οι τόποι καταγωγής των εκδρομέων.
Σημαντικά αυξημένη είναι τα τελευταία 24ωρα η επιβατική κίνηση στο υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», απ’ όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με μεγάλες πληρότητες που φθάνουν το 100% για τους δημοφιλείς καρναβαλικούς προορισμούς της Πάτρας, της Κοζάνης και της Ξάνθης.
Για τους προορισμούς αυτούς δρομολογούνται δεκάδες έκτακτα δρομολόγια, με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ «Μακεδονία» να διαβεβαιώνει ότι εάν παραστεί ανάγκη θα προστεθούν κι άλλα δρομολόγια.
Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα τροχαίας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοί ζητούν να καθιερωθούν υποχρεωτικοί έλεγχοι σε όλα τα κτίρια της χώρας;
- Στα αστέρια θέλει να πάει ο Έλον Μασκ: Το σχόλιο σε φωτογραφία του Artemis ΙΙ
- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 17χρονος για βιασμό 14χρονης
- Ο Μακρόν χαιρετίζει την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Δραστικές αλλαγές στις παραπομπές σε ειδικούς γιατρούς: Τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες
- Ιράκ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Κίτλσον
- Ινδονησία: 24χρονη γυναίκα ξεφύλλιζε παλιό άλμπουμ και μία φωτογραφία την άφησε άφωνη
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός επιχείρησε να πατήσει αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο
- Μετά το πετρέλαιο, πτώση σημειώνουν και οι τιμές στο ευρωπαϊκό φυσικό αέριο
- «Ποιός κέρδισε λοιπόν;»: Άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση Μεντβέντεφ για την συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν









