Ρόδος: Σύλληψη 29χρονου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

Μετέφερε τα ναρκωτικά με το αυτοκίνητό του

Ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου θα οδηγηθεί σήμερα ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, 18 Φεβρουαρίου 2026, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατείχε και διαμοίραζε ποσότητες κοκαΐνης σε τρίτα πρόσωπα μεταφέροντας τις ποσότητες με το αυτοκίνητό του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 103 γραμμάρια κοκαΐνης, 210 ευρώ, 2 ζυγαριές ακριβείας και κάμερα ασφαλείας.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μιχ.Μαστής / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί