Μεντβέντεφ για όσα έρχονται: «Ώρα να εφοδιαστούμε με ποπ κορν»

«Να δούμε ποιός θα συλλάβει ποιόν».

Σχόλιο για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο περιβάλλον του Ζελένσκι έκανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός πρώην αρχιστράτηγος, Βαλέρι Ζαλούζνι, κατηγόρησε τον Ζελένσκι για την αποτυχία της περιβόητης αντεπίθεσης του ουκρανικού στρατού το 2023.

Ο Ζαλούζνι έδωσε συνέντευξη σε δυτικό μέσο, εκτοξεύοντας τα «βέλη» του κατά του Ουκρανού προέδρου.

Το φιλόδοξο σχέδιο προέβλεπε τη συγκέντρωση δυνάμεων για την επανάκτηση της επαρχίας της Ζαπορίζια και την προώθηση των στρατευμάτων του Ουκρανονάτο προς την Αζοφική Θάλασσα για την αποκοπή του ρωσικού διαδρόμου από την Κριμαία. Ωστόσο το σχέδιο κατέληξε σε οικτρή αποτυχία και συντριβή των στρατευμάτων.

Στον απόηχο των παραπάνω, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο Telegram τα εξής:

«Λοιπόν, αυτό ήταν όλο.

Ο Ζαλούζνι ξεκίνησε το παιχνίδι του και επιτέθηκε στον κλόουν των γεννητικών οργάνων, κατηγορώντας τον ότι εκτροχίασε την αντεπίθεση το 2023.

Η μάχη μεταξύ του αυτοδικαιούμενου στρατάρχη και του κλόουν έχει ξεκινήσει! Αναρωτιέμαι ποιος θα συλλάβει ποιον; Ήρθε η ώρα να εφοδιαστούμε με ποπ κορν…».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-SPUTNIK POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί