«Εμείς εκπροσωπούμε τους τίμιους αγρότες και όχι τους ‘Φραπέδες’ και τους ‘Χασάπηδες’ και τις ‘γαλάζιες ακρίδες’ του κ.Μητσοτάκη» και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ, δίπλα στους αγρότες, όπως είμαστε τους τελευταίους μήνες σε όλα τα μπλόκα της Ελλάδας».
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Όπως στηρίξαμε τους αγρότες στο Ευρωκοινοβούλιο και αναστείλαμε την καταστροφική συμφωνία της Mercosur, έτσι είμαστε και δίπλα στα δίκαια αιτήματα τους. Γιατί η κυβέρνηση τους εμπαίζει, και για το πετρέλαιο, και για το ρεύμα και για τις αποζημιώσεις.
Απαιτούμε μείωση του κόστους παραγωγής, αγροτικό πετρέλαιο χωρίς Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, αγροτικό ρεύμα στα 0,06ευρώ/kWh.
Απαιτούμε να δοθεί αποζημίωση για όλο το ζωικό κεφάλαιο για να υπάρχει ελληνική κτηνοτροφία.
Να υπάρχει αναστολή των υποχρεώσεων και προς το Δημόσιο, αλλά και προς τα funds και τις τράπεζες που αμφισβητούν την περιουσία των αγροτών.
Και ταυτόχρονα, θέλουμε να επιστραφούν οι κλεμμένες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στους τίμιους αγρότες και αγρότισσες. Αυτός ο αγώνας είναι τίμιος γιατί στοχεύει και στο να μείνουν οι αγρότες στην ύπαιθρο, αλλά και να έχουν φτηνά προϊόντα οι καταναλωτές».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς λούζονται στο διάστημα οι αστροναύτες; Ένα βίντεο λύνει την απορία
- H πιο εντυπωσιακή είσοδος ενυδρείου βρίσκεται… φυσικά στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Έξαλλος ο Τραμπ με Ιράν: «Ανοίξτε τα γ… Στενά, τρελοί, αλλιώς θα ζήσετε την κόλαση»
- Το ΝΑΤΟ είναι σε κρίση! Ποιό θα είναι το μέλλον του;
- Νομίζετε ότι είναι ξερό φύλλο πεσμένο στο έδαφος; Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος
- Ανεστάλη η λειτουργία σε πετροχημικό εργοστάσιο στα ΗΑΕ – Πήρε φωτιά από πτώση συντριμμιών
- Και οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές συνεχίζονται αμείωτες – Drones χτύπησαν το διυλιστήριο NORSI στη Ρωσία
- Μ. Χαρακόπουλος: Να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την πολύτιμη εθνική συνοχή
- «Έκρηξη» παραβάσεων ΚΟΚ στην Κ. Μακεδονία τον Μάρτιο – Πάνω από 2.900, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα
- Πλοίο που μετέφερε σιτάρι βυθίστηκε στην Αζοφική θάλασσα – 1 νεκρός, 2 αγνοούμενοι









