Αύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί στις 9:00 π.μ., με την ειδική εκπρόσωπο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά και τις Ένοπλες Συγκρούσεις, Βανέσα Φραζίρ.
Στο πλαίσιο της θητείας τής Ελλάδας ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη διετία 2025-2026, ο υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην Ανοικτή Συζήτηση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Μέση Ανατολή στις 10:00 π.μ. και στις 3:30 μ.μ., θα συναντηθεί με τον γγ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.
Στις 5:30 μ.μ., ο κ. Γεραπετρίτης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην αμερικανική δεξαμενή σκέψης «Council on Foreign Relations».
Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, στις 12:30 μ.μ., ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “From the High Seas to the Consumer: Securing Maritime Trade and the Global Economy”.
Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ομογένειας.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απαγόρευση των social media σε ανηλίκους: Ποιές χώρες έχουν πάρει μέτρα;
- Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καλεσμένη της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ΦΩΤΟ
- Συναντήσεις για το θέμα της Γροιλανδίας θα έχει ο Μακρόν
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος προβλέπει αύξηση των επενδύσεων στον τομέα του πετρελαίου
- 24η απεργία και συγκέντρωση από το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων για τους νεκρούς στη μπισκοτοβιομηχανία
- Ομοσπονδιακοί πράκτορες παρακολουθούν διαδηλωτές από το παράθυρο πίνοντας… μπύρες, vid
- «Bonjour»: Χιουμορίστας ο…Στάρμερ: Τρολάρει τον Μακρόν φορώντας γυαλιά ηλίου – vid
- Πύργος: Στο νοσοκομείο μηχανοδηγός τρένου – Έπεσαν πάνω του μεγάλα κλαδιά δέντρου
- Τρίκαλα: Εντοπίστηκε και η σορός της 5ης εργαζόμενης
- Nashville: Στην «Αθήνα του Νότου» έβγαλαν…βάρκα εν μέσω χιονοθύελλας! vid
Κύρια Θέματα









