Ο άνδρας, ο οποίος δεν έδωσε το όνομά του, καθόταν δίπλα στις έφηβες ανιψιές και τη σύζυγό του στην ενότητα της Ορχήστρας στο Θέατρο Winter Garden όταν ξεκίνησε το λεκτικό του ξέσπασμα που έγινε viral στις 3 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι η ομάδα τραγουδούσε ενοχλητικά δυνατά, χειροκροτούσε, γελούσε και μιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης πράξης του μιούζικαλ που δημιούργησε η Κάθριν Τζόνσον.
«Θέλετε να κάνετε σκηνή, θα κάνω σκηνή», λέει ο άντρας καλώντας την ασφάλεια, σύμφωνα με το βίντεο που έχει γίνει πλέον viral και δημοσίευσε ο μάρτυρας Ντέρεκ Κάλε.
«Επειδή αυτές οι κυρίες και όλο αυτό το τμήμα ξέρει ότι ήταν θορυβώδεις και ενοχλητικές. Τώρα χρησιμοποιούν βωμολοχίες μπροστά στις ανιψιές μου.»
Οι γυναίκες απάντησαν λέγοντας ότι τραγουδούσαν μαζί με τους καλλιτέχνες που ήταν επί σκηνής.
Ένας φύλακας ασφαλείας πλησίασε τον εξαγριωμένο θείο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμά του, αλλά επέμεινε .
«Λυπάμαι πολύ. Μόλις άρχισαν να βρίζουν τις έφηβες ανιψιές μου, έχω πρόβλημα με αυτό», λέει.
Ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει «πολυάριθμα αιτήματα» στις γυναίκες να ηρεμήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης πράξης, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα, αλλά αγνοήθηκε.
Η ηθοποιός Κάρλι Σακόλοβ, η οποία πρωταγωνιστεί ως «Ρόζι» στο μιούζικαλ, είπε ότι άκουσε τις γυναίκες να τραγουδούν κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς έργου «Money, Money, Money», χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά «υπερβολική».
«Αρχικά, αυτός ο άντρας τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσουν», είπε. «Απάντησαν με κάποιες βρισιές, όχι και πολύ ευγενική απάντηση».
Η Σακόλοβε είπε ότι οι γυναίκες απομακρύνθηκαν για το υπόλοιπο της παράστασης και ο άνδρας επέστρεψε στη θέση του.
«Αυτό που δεν βλέπετε είναι ότι ο άντρας άρχισε να τους ζητάει να σταματήσουν και εκείνοι απάντησαν με βρισιές και άλλες πικάντικες λέξεις», έγραψε στην ανάρτηση της Kahle η Amy Cannella, η οποία καθόταν τέσσερις θέσεις μακριά από την ομάδα.
Η Κανέλα είπε ότι μία από τις γυναίκες «σίγουρα τραγουδούσε» και τουλάχιστον δύο από την ομάδα τους τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Η ασφάλεια απομάκρυνε και τα δύο μέρη από το θέατρο προτού επιτραπεί στον άνδρα να επιστρέψει στη θέση του για τη δεύτερη πράξη. Οι γυναίκες απομακρύνθηκαν από την παράσταση.
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχάστηκαν ως προς το αν η αντίδραση του άνδρα ήταν κατάλληλη ή όχι.
«Το καταλαβαίνω αυτό 100%. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ και ξοδεύω πολλά χρήματα σε υπέροχες θέσεις, ώστε να μπορώ να έχω μια ξεχωριστή εμπειρία. Τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλέον κοινή ευπρέπεια ή σεβασμό όσον αφορά το ζωντανό θέατρο. Έχω δει ανθρώπους να μιλάνε δυνατά πίσω μου, να τραγουδούν μαζί με τα τραγούδια, να στέκονται και να χορεύουν, να βάζουν τα πόδια τους στην πλάτη της καρέκλας μου σαν να ήταν εκεί που ήταν το κεφάλι μου, να είναι τρελό», είπε ένα άτομο.
«Αν τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της παράστασης (όχι κατά τη διάρκεια του ανοίγματος της αυλαίας), τότε το άξιζαν αυτό. Τελεία και παύλα», έγραψε κάποιος άλλος.
«Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να βρει έναν φύλακα ασφαλείας και να του εξηγήσει την κατάσταση αντί να ενεργεί σαν μανιακός και να προκαλεί σκηνές, κάτι που είναι πολύ εύκολο», είπε ένας κριτικός.
Κάποιοι υποστήριξαν ότι οι ταξιθέτες δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ότι θα έπρεπε να είχαν χειριστεί την κατάσταση πριν από το ξέσπασμα.
Δείτε στο βίντεο
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανός δημοσιογράφος δραματοποίησε λίγο παραπάνω την χιονοθύελλα! vid
- Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ο περιφερειακός μετά τις εργασίες για το Fly Over
- Τούρκος γαμπρός…έκανε την νύφη να φύγει την ώρα κοπής της τούρτας! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Μητσοτάκης στηρίζει… Ουκρανία και Γροιλανδία: «Δεν θα στείλουμε στρατό»
- Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα στα Πατήσια
- Ο Ρονάλντο τρολάρει τους φωτογράφους που τον ακολουθούν με την Τζορτζίνα σε viral βίντεο!
- Συρία: Εγκαταλείπουν το Χαλέπι οι τελευταίοι Κούρδοι μαχητές μετά από κατάπαυση του πυρός
- Καιρός σήμερα: Τσουχτερό κρύο, καταιγίδες και βοριάδες 8 μποφόρ στο Αιγαίο – Πού θα χιονίσει
- Στάρμερ όπως Μαδούρο: Βρετανοί… εύχονται να τους “σώσει” ο Τραμπ – Video
- Μ. Ανατολή: Η Ιορδανία για ακόμα μία φορά συμμετείχε σε δυτικούς βομβαρδισμούς









