Οι οδηγοί στην Ελλάδα ταλαιπωρούνται στις εθνικές οδούς λόγω των μπλόκων των αγροτών ή άλλων αιτιών!
Ταλαιπωρούνται όμως και εντός μεγάλων πόλεων, καθώς η κίνηση έχει αυξηθεί και γίνεται ακόμα χειρότερη λόγω των πολλών έργων που ξαφνικά έχουν ξεκινήσει και αφορούν διαπλατύνσεις πεζοδρομίων μικραίνοντας τους δρόμους και μειώνοντας τις θέσεις στάθμευσης.
Ως εκ τούτου οι οδηγοί δεν καθυστερούν μόνο στους δρόμους αλλά και αργότερα στο να βρουν θέση να παρκάρουν το αμάξι, άπαξ και δεν διαθέτουν χώρο ιδιωτικής στάθμευσης.
Δεδομένου ότι στόχος της Ατζέντας 2030 της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, η οποία είναι πέρα και πάνω από κυβερνήσεις στην Ευρώπη, υπάρχει πρόθεση μείωσης της κινητικότητας με αμάξια και δικαιολογία την μόλυνση του περιβάλλοντος, πολλοί αναρωτιούνται αν όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αυτό ακριβώς συγκεκριμένα: Στο να μην χρησιμοποιούν οι πολίτες το αυτοκίνητό τους ή στο να προταθεί και αργότερα να επιβληθεί κάτι τέτοιο.
Οι «πράσινες» πολιτικές έχουν κάνει την ζωή αφόρητη και τώρα παρουσιάζεται συνεχώς από ΜΜΕ το πρόβλημα της ταλαιπωρίας των οδηγών.
Είναι εύλογο λοιπόν να αναρωτιούνται πολλοί αν πλησιάζει η ώρα που θα επιβληθούν συγκριμένα μέτρα σε σχέση με την κινητικότητα στους δρόμους και το κυκλοφοριακό, οι οποίοι, ούτως ή άλλως, αλλάζουν μορφή ευνοώντας περισσότερο την κίνηση με τα πόδια ή το ποδήλατο, παρά την οδήγηση.
photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με… ρομποτόσκυλα στα γήπεδα το ερχόμενο Μουντιάλ! – ΦΩΤΟ
- Μια σημαντική διαφορά μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον σε σχέση με την Ουκρανία
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid









