Με καυστική και απίστευτα σκληρή γλώσσα σχολίασε, όπως συνηθίζει, τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφορικά με τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας Ντίμτρι Μεντβέντεφ.
Σημειώνεται πως δεν υπήρξε συμφωνία για την χρησιμοποίηση των παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την χρηματοδότηση της Ουκρανία –ΕΔΩ– με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας να θεωρεί πως αποφεύχθηκε κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας – ΕΔΩ.
Με ανάρτηση τους στο Telegram, ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, κατά τον ίδιο, πως «οι συμμετέχοντες φοβόντουσαν να διαπράξουν «ληστεία» – ή να κλέψουν ανοιχτά ρωσικά χρήματα».
Επίσης, τόνισε με πολύ σκληρή γλώσσα πως οι ΗΠΑ «αντιτάχθηκαν ευθέως στο νταραβέρι».
Σημείωσε δε πως οι Βρυξέλλες «δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδιά τους να διαπράξουν μια περαιτέρω ληστεία ή κλοπή», ενώ τόνισε πως «η συμμορία των Βρυξελλών αποφάσισε να κρυφτεί προσωρινά».
«Οι συμμετέχοντες που προσκλήθηκαν από αρκετές άλλες χώρες της ΕΕ αρνήθηκαν να συνεισφέρουν στο Ευρωπαϊκό Κοινό Ταμείο για την υποστήριξη των αρουραίων του Κιέβου», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.
«Όλα αυτά υποδηλώνουν την έναρξη μιας μεγάλης ανακατανομής εξουσίας στον ευρωπαϊκό υπόκοσμο», ανέφερε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τοιχογραφίες και νέες αίθουσες ανακαλύφθηκαν στη “Βίλα της Ποππαίας” στην Πομπηία – Δείτε εικόνες
- Ο πρόεδρος αυτής της χώρας θέλει να «θεραπεύσει» τη…φαλάκρα! Ξετρέλανε το διαδίκτυο
- «Αυτό είναι ληστεία» – «Ράπισμα» του Πούτιν στους διεθνιστές της Ευρώπης (video)
- Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα έγινε κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους μεθαύριο Κυριακή στην Αυστραλία
- Αμερικανική αγορά: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «Καλύτερος τουριστικός προορισμός» για πέμπτη συνεχή χρονιά
- Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια – 27χρονος οδηγός μηχανής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με τρόλεϊ
- Κ. Τσουκαλάς: Μετά τα τελεσίγραφα ήρθαν οι απειλές της κυβέρνησης κατά των αγροτών
- ΣΤΑΣΥ: Ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό τις Κυριακές 21 και 28/12, που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά
- Κλιμακώνονται τα αγροτικά μπλόκα στη Μακεδονία









