Αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων και Αγαθών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου, σε περιοχή της Αθήνας, έναν 20χρονο, ο οποίος κατείχε και μετέφερε πολεμικό τυφέκιο «Kalashnikov».
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 20χρονος, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Αθήνας, αμέσως μετά την αποβίβασή του από λεωφορείο. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε βαλίτσα που έφερε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το πολεμικό τυφέκιο, καθώς και μια γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται από την Αστυνομία η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Βουτιά» στον ελληνικό πολιτικό «μικρόκοσμο», όσο ο πλανήτης «φλέγεται»
- Θεσσαλονίκη: «Ντου» της αστυνομίας σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν χωρίς άδεια – 2 συλλήψεις
- Νέος υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεσμεύομαι για σκληρή δουλειά
- Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων που μεταφέρουν απαραίτητα αγαθά στα λιμάνια του μέσω των Στενών του Ορμούζ
- Ο «γηραιότερος άνδρας στον κόσμο» ήταν ένας αγρότης που ζούσε στο Περού – Πέθανε λίγες μέρες πριν τα 126α γενέθλιά του
- Τι θα πληρωθεί από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ στους δικαιούχους ως τις 9/4
- Παίκτης και φίλαθλος πιάστηκαν στα χέρια σε αγώνα μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο και οι δύο
- Καραμανλής για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Ιρανοί φύλαρχοι ψάχνουν οπλισμένοι τον αγνοούμενο πιλότο του F15 – BINTEO
- Νέος Υπ. Ανάπτυξης: «Δεν υπόσχομαι θαύματα»









