Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 38χρονο οδηγό μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας.
Ειδικότερα, το δυστύχημα έγινε περίπου στη μια τα ξημερώματα στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Α. Παπανδρέου όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 38χρονος συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με ΙΧ όχημα που οδηγούσε μια 26χρονη.
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του ΙΧ ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)
- Δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση ο Τραμπ σχετικά με τις προθέσεις των ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ
- Συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων εισαγωγής στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία για το ερχόμενο σχολικό έτος
- Τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα είναι “ανεπαρκή”, σύμφωνα με τον Ρούμπιο
- Στην Κωνσταντινούπολη τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Ταξί : Πανελλαδική απεργία και αύριο Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου σήμερα, 1η ημέρα της απεργίας









