Ο Άλι, 47 ετών, λιντσαρίστηκε από εξαγριωμένους ντόπιους επειδή φέρεται να βίασε και να επιτέθηκε σε μια γυναίκα στην Γκόουα της Ινδονησίας στις 30 Νοεμβρίου.
Το θύμα με αναπηρία, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Τ., βρέθηκε ξυλοκοπημένο και σε κατάσταση σοκ, προκαλώντας οργή στην κοινότητα.
Ο Άλι κατέφυγε στο σπίτι ενός συγγενή πριν γλιστρήσει σε ένα κοντινό δάσος για να ξεφύγει από την οργή των χωρικών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Αλλά τον έπιασαν στις 3 Δεκεμβρίου, όταν βγήκε από το δάσος για να ψάξει για φαγητό.
Οι περαστικοί αναγνώρισαν αμέσως τον ύποπτο, ο οποίος φέρεται να ήταν διαβόητος για την τρομοκρατία της περιοχής με συχνές κλοπές, και τον λιντσάρισαν κρατώντας ξύλα, πέτρες και μαχαίρια.
Σοκαριστικά πλάνα τους δείχνουν να χτυπούν τον Άλι με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα με σχοινί. Οι ντόπιοι κρατούσαν smartphones ψηλά καθώς εκατοντάδες τον περιέφεραν μέσα από τα χωριά.
Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ, όταν μια ομάδα μοτοσικλετών εθεάθη να σέρνει το πτώμα του κατά μήκος ενός δρόμου, ενώ οι κάτοικοι ζητωκραύγαζαν.
Ο Ανώτερος Επίτροπος Μουχάμαντ Άλντι Σουλαέμαν, αρχηγός της αστυνομίας της Γκόουα, δήλωσε ότι η αστυνομία έσπευσε στο χωριό Ραπολέμπα για να ελέγξει το πλήθος.
Είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο σχετικά με μια φερόμενη επίθεση εναντίον ενός ατόμου».
«Σχετικά με αυτό το θέμα, έχουμε συντονιστεί με την αστυνομία του Τομπόμπουλου. Με βάση τις αναφορές που λάβαμε, η κατάσταση στην τοποθεσία είναι πλέον υπό έλεγχο.»
«Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε την κατάσταση και διενεργούμε ελέγχους και αυξάνουμε τα μέτρα ασφαλείας για να την διατηρήσουμε υπό έλεγχο».
«Οι αρχικές πληροφορίες που λάβαμε δείχνουν ότι το εν λόγω άτομο ήταν ύποπτο για βιασμό. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να διερευνούμε το θέμα για να προσδιορίσουμε την ακριβή χρονολογία των γεγονότων.»
Οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι ο Άλι αποτελούσε εδώ και καιρό απειλή, κατηγορώντας τον ότι ήταν επαναλαμβανόμενος κλέφτης, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης και μόλις πρόσφατα αποφυλακίστηκε.
Ο χωρικός Ενάλ είπε: «Οι κάτοικοι έψαχναν τον Άλι αφότου διέπραξε αυτή την αποτρόπαια πράξη εναντίον μιας ανάπηρης γυναίκας. Κρύφτηκε στο σπίτι ενός συγγενή του και στη συνέχεια έφυγε σε μια δασική περιοχή στο χωριό Ραπολέμπα».
«Όταν συνελήφθη στα σύνορα των χωριών Ραπποάλα και Ραπολέμπα, του έκοψαν τα γεννητικά όργανα.»
«Ο Άλι είναι πράγματι ένας κακός άνθρωπος. Είχε επίσης βρεθεί στη φυλακή διότι έκλεβε συχνά. Πρόσφατα μάλιστα έκλεψε ένα φορητό υπολογιστή από το σπίτι του γείτονά του. Δεν θα λείψει σε κανέναν.»
Οι αρχές δήλωσαν ότι εργάζονται για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στην άγρια επίθεση του όχλου.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στο βίντεο ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας









