Σε κοινή συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, κατά την επιστροφή της στην Κύπρο, αρχές Δεκεμβρίου, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο επικεφαλής του ψυδοκράτους στα κατεχόμενα, Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στην νεκρή ζώνη στην Λευκωσία, οι δύο άνδρες εξέφρασαν ετοιμότητα να εργαστούν για μία νέα διευρυμένη συνάντηση υπό τον ΓΓ των ΗΕ.
Εξερχόμενος της οικίας του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών και ερωτηθείς από δημοσιογράφο πώς πήγε η συνάντηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε «πολύ καλά».
Αναμένεται η συνέχεια.
Οι διεθνιστές θέλουν να δώσουν «λύση» στο Κυπριακό, με τον Ελληνισμό να ανησυχεί για τις προθέσεις τους.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σαν ηθοποιοί! Δείτε τι εκπαιδεύτηκαν να κάνουν χαριτωμένα παπαγαλάκια, vid
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Βρετανία: Zεύγος Βρετανών που κρατείται σε φυλακή του Ιράν χρησιμοποιήθηκε ως “ανθρώπινη ασπίδα”, καταγγέλλει ο γιος του
- ΣτΕ: Τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να υιοθετούν παιδιά – Συνταγματικός ο γάμος
- O Έλληνας Κίμωνας Κουρής στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία «The Riders»
- Χαλαρώνει δίπλα στην θάλασσα και ταΐζει αυτό το…τεράστιο πλάσμα! ΒΙΝΤΕΟ
- Κικίλιας: Τι δήλωσε σχέση με τις αλλαγές των τιμών σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Γαλλία: Καμπανάκι για κενά ασφαλείας – Θέση αεροπλανοφόρου εντοπίστηκε μέσω… αθλητικής εφαρμογής
- Η NASA μετέφερε τον γιγάντιο πύραυλο για τη Σελήνη στην εξέδρα εκτόξευσης για δεύτερη φορά! vid
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη









