Τραγωδία με «μυρωδιά» στην Κρήτη!
Δύο άτομα , ένας άντρας και μια γυναίκα, έχασαν την ζωή τους ενώ τουλάχιστον 10 τραυματίστηκαν, ανάμεσα τους και ένα παιδί, σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Βορίζια του δήμου Φαιστού.
Συγκεκριμένα ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης, επιβεβαίωσε ότι έφτασε στο νοσοκομείο νεκρός ένας 35χρονος, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Επίσης μια γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή, από τον τόπο της συμπλοκής, στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο επίσης μεταφέρονται και αρκετοί τραυματίες.
Στα Βορίζια έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές άγνωστα άτομα μετέβησαν σήμερα στο χωριό και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως σκορπώντας τρόμο.
Η επίθεση φέρεται να είναι αντίποινα στην έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή μετά από τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2% στον τζίρο των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου το 2025 σε σχέση με το 2024
- Σοκ στην Ινδία: Ανυποψίαστη γυναίκα δέχεται επίθεση από σκύλο – Φόβοι για κρούσμα λύσσας (Vid)
- Συμμετοχή του Κυρ. Μητσοτάκη στο India AI Impact Summit 2026 στο Νέο Δελχί – Θα συναντηθεί και με τον Μόντι
- Τρίκαλα: Προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Πρόεδρος Π.Σ.Ι.ΚΤΕΟ: «Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
- Καλαφάτης: «Θέλουμε η έρευνα να απαντά σε πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων»
- Τότε θα ανακοινωθεί η επόμενη αύξηση του κατώτατου μισθού
- Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη
- Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε από γέφυρα στον Περιφερειακό
- «Φρένο» στην παράνομη διέλευση δικύκλων από πεζόδρομους στην Θεσσαλονίκη
Κύρια Θέματα









