Έξαλλοι οι παίκτες της Ρεάλ με τον Λαμίν Γιαμάλ – Τα λόγια του “άναψαν” καβγά, vid

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα κατέληξε σε χάος το βράδυ της Κυριακής, καθώς ξέσπασε μεγάλος καβγάς στην λήξη του αγώνα - και το «παιδί-θαύμα» Λαμίν Γιαμάλ βρισκόταν στο επίκεντρο των γεγονότων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το πρώτο El Clásico της σεζόν, καθώς νίκησε την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Οι «Μπλάνκος» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και πέντε βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο El Clasico με 2-1.

Τα γκολ των Kylian Mbappe και Jude Bellingham ήταν αρκετά για τη νίκη, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο στις τελευταίες στιγμές ενός τυπικά θερμού αγώνα.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ φάνηκε να αντιμετωπίζει τον Γιαμάλ μετά τα κοφτερά σχόλιά του πριν από την αναμέτρηση, όταν ο 18χρονος Γιαμάλ συνέκρινε τη Ρεάλ με μια ομάδα που «κλέβει, παραπονιέται και κάνει πράγματα».

Ο Καρβαχάλ φαινόταν να κάνει μια χειρονομία με τα χέρια του και ο Γιαμάλ, ο οποίος έλεγε κάτι, προσπάθησε να πλησιάσει τον βετεράνο αμυντικό, αλλά τον συγκράτησε ο Εντουάρντο Καμαβίνγκα.

Αρκετοί παίκτες μπήκαν στη συνέχεια στο παιχνίδι, με τον Τιμπό Κουρτουά να σπρώχνει τον Γιαμάλ μακριά και να τον δείχνει με το δάχτυλο.

Ο 18χρονος συνοδεύτηκε εκτός γηπέδου από την ασφάλεια, αλλά όχι πριν ο Βινίσιους Τζούνιορ του φωνάξει “Για μίλα τώρα!”.

Αρκετοί άλλοι παίκτες και από τις δύο ομάδες συνέχισαν να σπρώχνονται στον αγωνιστικό χώρο μετά τη δραματική αναμέτρηση, η οποία είδε τη Ρεάλ να προηγείται πέντε βαθμούς της αντιπάλου της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga.

Ο Γιαμάλ αποτελεί μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για τους παίκτες και τους οπαδούς της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, δεδομένων των πολλαπλών συνεντεύξεων που έχει δώσει γύρω από διάφορα El Clasicos.

Μιλώντας αυτή την εβδομάδα στο κανάλι του Kings League στο YouTube , το τουρνουά ποδοσφαίρου επτά εναντίον επτά παικτών που ίδρυσε ο είδωλο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ , ο 18χρονος ρωτήθηκε αν η Porcinos, μια ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση, ήταν παρόμοια με τη Ρεάλ.

«Ναι, ληστεύουν (αναφορά στις αποφάσεις της διαιτησίας)· παραπονιούνται· κάνουν πράγματα…» απάντησε ο Γιαμάλ.

Αυτά τα λόγια φέρονται να εξόργισαν τη Ρεάλ, με την ισπανική εφημερίδα Marca να ισχυρίζεται ότι τα αποδυτήρια των Los Blancos έχουν «βαρεθεί» τον Γιαμάλ.

Το ρεπορτάζ πρόσθεσε ότι η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν εξεπλάγη από τις ενέργειες του Γιαμάλ και σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τα λόγια του, τα οποία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ως περαιτέρω κίνητρο για το παιχνίδι.

Το Σάββατο βράδυ, ο Γιαμάλ δημοσίευσε στη συνέχεια μια φωτογραφία του να πανηγυρίζει ένα γκολ εναντίον της Ρεάλ την περασμένη σεζόν στην ιστορία του στο Instagram. Στη φωτογραφία μπορούσες να δεις έξαλλους οπαδούς να του κάνουν χειρονομίες.

Οι ενέργειές του έρχονται μετά από παρόμοια διαμάχη που είχε προκαλέσει την περασμένη σεζόν. Αφού η Μπαρτσελόνα αντέδρασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας τον Απρίλιο, ο Ισπανός προκάλεσε ξανά την οργή της Ρεάλ όταν είπε: «Είπα στον Ρόναλντ [Αραούχο] όταν μιλούσαμε στο ξενοδοχείο νωρίτερα: “Αν σκοράρουν ένα γκολ, κανένα πρόβλημα”.»

«Αν σκοράρουν δύο γκολ; Κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούν να μας διαχειριστούν φέτος – το έχουμε δείξει.»

«Αφού κερδίζω, δεν μπορούν να πουν τίποτα», πρόσθεσε. «Όταν με νικήσουν, μπορούν».

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί