Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο κ. Χαρακόπουλος σημειώνει ότι “εκφράζει περισσότερο τη διαμαρτυρία και την αρνητική ψήφο”.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνει:”Το να κάνουμε σενάρια επί κάποιας φημολογίας δεν έχει νόημα, όταν ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει μιλήσει για ίδρυση κάποιου σχήματος. Προσωπικά, εξέφρασα την ευχή ο Αντώνης Σαμαράς να επιστρέψει στο «σπίτι» του, στη ΝΔ”.
Σε ό,τι αφορά στο δυστύχημα των Τεμπών, ο Γ.Γ της Κ.Ο της ΝΔ δηλώνει ότι «με σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, να αναμείνουμε την έναρξη της δίκης και να πληροφορηθούμε όλοι τι συνέβη, ποιος και τι έφταιξε».
Τέλος, σχετικά με τις δράσεις της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), ως Γενικός Γραμματέας της, ανέφερε, μεταξύ άλλων:”Εχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας στη διάσωση των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής, που βρίσκονται εν κινδύνω λόγω του θρησκευτικού φανατισμού και της μισαλλοδοξίας. Δυστυχώς, τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν σε χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ, αλλά και μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, απαιτούν μια εντονότερη παρέμβαση του χριστιανικού κόσμου, για να μην εξαλειφθεί εντελώς το χριστιανικό στοιχείο. Με την αναβάθμιση της ΔΣΟ και την άσκηση θρησκευτικής διπλωματίας, πιστεύω ότι ενισχύονται και οι ελληνικές θέσεις και η ελληνική παρουσία, κυρίως σε περιοχές που η βυζαντινή ανάμνηση είναι ακόμη ζωντανή”.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη
- “Μην κοιμάστε όταν οδηγείτε!” – Ο αυτόματος πιλότος στην Κίνα γίνεται ρουτίνα, vid
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης»
- Δ. Μιχαηλίδου: Επιλέξαμε παρεμβάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα
- 2026 VS 2019 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έκανε αίσθηση
- Η εξέλιξη του Επταπυργίου στον χρόνο στην παρουσίαση του βιβλίου «Γεντί Κουλέ, η Βαστίλη της Θεσσαλονίκης»
- Άννα Καραμανλή: “Σαν τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει” – Ανερχόμενος διεθνής προορισμός για τους τουρίστες η πόλη
- Θα κάνει το λάθος ο Τραμπ; «Σχεδιάζει χερσαία εισβολή ενώ μιλάει για διαπραγματεύσεις»









