Υπάρχει υψηλός κίνδυνος δολιοφθοράς κατά των ενόπλων δυνάμεων της ώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της δανικής υπηρεσίας πληροφοριών DDIS, Τόμας Αρένκιλ.
Οι μέρες περνάνε και η υπόθεση των drones δεν δείχνει να κοπάζει.
Αντίθετα οι υποτιθέμενες θεάσεις drones έφτασαν μέχρι το Μόναχο.
Οι φερόμενες διεισδύσεις μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drone) την περασμένη εβδομάδα προκάλεσαν το κλείσιμο προσωρινά έξι στρατιωτικών και πολιτικών αεροδρομίων, σε μια, όπως τη χαρακτήρισε η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν, υβριδική επίθεση στο έθνος.
Η υπηρεσία πληροφοριών της Δανίας αποτιμά ότι η Ρωσία διεξάγει την τρέχουσα περίοδο υβριδικό πόλεμο κατά της Δανίας όπως και κατά της Δύσης, σύμφωνα με τον Αρένκιλ.
Κάτι τέτοιο φυσικά είναι αδύνατο να συμβαίνει, καθώς οι Ρώσοι δεν έχουν το παραμικρό συμφέρον να προβαίνουν σε τέτοιές ενέργειες, την ώρα που πλουτίζουν στην Ανατολή σε συνεργασία με Κίνα και Ινδία.
Ο υπουργός Άμυνας Τρολς Λουντ Πούλσεν βέβαια σημείωσε ότι δεν υπάρχει άμεση στρατιωτική απειλή κατά της Δανίας.
Οπότε γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τα drones και τώρα εμπλέκουν και τις ένοπλες δυνάμεις της Δανίας;
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μία… συνηθισμένη μέρα στη Ρωσία, video
- Εισέβαλαν σε αγορά βιβλίου στην Ουκρανία επειδή… πουλούσαν ρωσικά βιβλία και μουσική, vid
- Η κίνηση ανθρωπιάς εν μέσω βροχής, vid
- Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων Νοεμβρίου
- Βουλιαγμένη: Χειροπέδες σε 47χρονο – Είχε στην κατοχή του αρχαίους αμφορείς και δεκάδες μαχαίρια
- Ρώσος πολίτης συνελήφθη στην Σιγκαπούρη κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Στο φως για πρώτη φορά μεγάλος πήλινος μυκηναϊκός αμφορέας στο Αρχαιολογικό Μουσείο
- Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- Νέα Αριστερά- Πλεύση Ελευθερίας για τον στολίσκο για τη Γάζα
- Ποιό νησί πρόκειται να επισκεφθεί ο Κ. Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο;
- Λιγοστεύουν οι Έλληνες εντός Ελλάδας: Σοκαριστικά στοιχεία