Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν απόψε η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Πατριάρχης Βουλγαρίας και Μητροπολίτης Σόφιας, Δανιήλ.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης εξετάστηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις ανταλλαγές επισκέψεων εκκλησιαστικών λυκείων αλλά και σχολών βυζαντινής μουσικής, με την ευκαιρία πραγματοποίησης μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών.
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Δανιήλ θα τιμήσει με την παρουσία του το Β΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Η Ορθόδοξη θεολογία και η “οντολογία” της τεχνολογίας: ανθρωπολογικές, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτισμικές συνέπειες». Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μενδώνη από Βαρκελώνη: Χωρίς τον πολιτισμό, δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη κλιματική λύση
- Συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO στη Ρίγα
- Στα «χωράφια» των Αμερικανών οι Ρώσοι! Επίσκεψη και στο Βιετνάμ
- Η στιγμή του μπλακ άουτ σε ρωσική περιοχή μετά από πυραυλικό πλήγμα, video
- Ο Τραμπ «τρελαίνει» τους ξένους ηγέτες με τον «χρυσό 24 καρατιών» στο Οβάλ γραφείο – Δείτε βίντεο
- Δύο νεκροί σε πλήγμα drone στην περιφέρεια της Μόσχας
- Βουλή: Αναρτήθηκαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2023 και 2024
- Τα πρωτοβρόχια έφερα… προβλήματα στην Κρήτη
- Παπασταύρου: «”Καζάν-καζάν” γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
- Ρούμπιο: «Σημαντικό βήμα προς τα εμπρός» η απελευθέρωση του Αμίρ Αμίρι από τους Ταλιμπάν
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

ΤΡΟΧΑΙΑ

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
