Γεωργίου Κατσαούνου είναι ενδεικτικοί του ύφους και του ήθους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.
«Αποδεικνύουν ότι το περιβάλλον τον πρωθυπουργού όχι μόνο γνώριζε αλλά γνώριζε κι ενορχήστρωνε την επιχείρηση των παράνομων επιδοτήσεων», τονίζεται στη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Επίσης υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά πως «δεδομένου ότι ο κ. Μπαμπασίδης έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται καν με ποιους μιλούσε στο τηλέφωνο, μήπως ο κ. Κατσαούνος έχει καλύτερη μνήμη και μπορεί να μας διαφωτίσει για τους διαλόγους που ακούγονται; Μήπως θυμάται ποιος είναι ”ο άνθρωπος μας” για τον οποίο συζητούν και ”πήρε έξι χιλιάρικα”; Επίσης, με πραγματικό ενδιαφέρον ρωτάμε: Είχαμε κανένα νέο για τον κ. Μυλωνάκη και τον κ. Μπουκώρο; Πότε θα σπάσουν τον ”όρκο σιωπής”;».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΗΕ: Σταθερή και αταλάντευτη δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών για ειρηνική επίλυση του Κυπριακού
- Βενεζουέλα: Νέες στρατιωτικές ασκήσεις με φόντο την κρίση με τις ΗΠΑ
- Ο Robbie Williams έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα
- Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης για τον Πάνο Ρούτσι
- Σταφύλια: Πώς να τα πλύνετε και να τα αποθηκεύσετε ώστε να διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο
- Ένα υποτιμημένο λαχανικό: 5 εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από το κουνουπίδι!
- Ο Σον Πεν λέει ότι «χρειαζόμαστε» ανθρώπους σαν τον Τσάρλι Κερκ στην πολιτική
- Ανήκουστο! Δε θα πιστεύετε για ποιο λόγο έκαναν δημοψήφισμα στη Ζυρίχη – Τι αλλάζει φέτος τον χειμώνα
- Χανιά: Κλειστό αύριο λόγω καιρού, το φαράγγι της Σαμαριάς
- Ανακαλύφθηκε κολοσσιαίος ασσυριακός φτερωτός ταύρος 6 μέτρων, το μεγαλύτερο Λάμασου που έχει βρεθεί ποτέ
Κύρια Θέματα

















