Συνολικά, η Αυστραλία είναι ένα μέρος όπου τα ασυνήθιστα μεγάλα ζώα δεν μπορούν πλέον να σοκάρουν κανέναν. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι ένα ακόμη τεράστιο πλάσμα εντοπίστηκε στη Δυτική Αυστραλία – το οποίο τώρα γίνεται viral.
Ένα συγκλονιστικό βίντεο μιας πυγμαίας γαλάζιας φάλαινας (pygmy blue,) που κολυμπάει με χάρη στη θάλασσα κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο. Tο βίντεο του “γίγαντα” καταγράφηκε κοντά στην προβλήτα Busselton, αφήνοντας τους θεατές μαγεμένους.
Φυσικά, το θέαμα ήταν αρκετά σαγηνευτικό για να αφήσει τους ανθρώπους έκπληκτους καθώς αντιδράσεις όπως «Θεέ μου!» και «είναι απίστευτο» ακούγονταν στο φόντο του αρχικού κλιπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυγμαίες γαλάζιες φάλαινες μπορούν να φτάσουν σε μήκος έως και 24 μέτρα (79 πόδια). Όπως είναι κατανοητό, θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα ζώα στη Γη.
I never actually processed how big blue whales actually are pic.twitter.com/RrBdF0Mp4r
— Nature is Amazing ☘️ (@AMAZlNGNATURE) September 26, 2025
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί: Βρήκαν τεράστια υπόγεια σήραγγα που ένωνε Μαρόκο και Ισπανία (Photo)
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Πυρά Μάντζου για την προ ημερησίας: «Φυγομαχεί ο Κ. Μητσοτάκης»
- Με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας
- Σε επιφυλακή οι δήμοι της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας – Πού μπορούν να καλούν οι δημότες
- «Σχέδιο πέντε σημείων» από Κίνα και Πακιστάν – Ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Μέση Ανατολή
- Τι αναφέρει για τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τεχεράνη
- Αιθιοπία: Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν “με φειδώ” τα καύσιμα
- Η Γαλλία διαψεύδει τον Τραμπ: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας στα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη»
- Ινδονησία: Με το δελτίο τα καύσιμα









