παραθέτοντας και σχετικό βίντεο από την πρόσφατη τοποθέτησή του στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής στις 24 Σεπτεμβρίου 2025.
Όπως αναφέρει στο βίντεο ο κ. Δένδιας «εδώ στη Βουλή είχε γίνει μια συζήτηση για τα F-35 και ο ναύαρχος τότε είχε πει -ο ναύαρχος ε.α. Αποστολάκης σε αυτόν αναφέρομαι ως ναύαρχο έτσι συνήθισα να τον λέω παρότι θα έπρεπε να τον προσφωνώ ”κύριε υπουργέ”- ”γιατί πάτε στα F-35 τη στιγμή που ο Στόλος έχει τεράστιες ανάγκες;”»
Και προσθέτει: «Παρακαλώ να θυμηθεί ότι είχα πει ”με συγχωρείτε, ποιος θα πάρει την ευθύνη εάν στις επόμενες εκλογές, τότε ήταν Πρόεδρος ο Μπάιντεν, κερδίσει ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος Ερντογάν πετύχει από τον πρόεδρο Τραμπ να πάρει F-35 και η Τουρκία πετύχει να πάρει F-35 πριν από την Ελλάδα;”»
«Προτάξαμε τότε τα F-35», εξηγεί, «και ορθά, απεδείχθη ότι προτάξαμε τα F-35».
Διευκρινίζει, δε, ότι «δεν προλέγω ότι θα τα πάρει η Τουρκία» αλλά, «για να είμαστε ειλικρινής, στοιχειώδης πρόνοια είναι να τα έχουμε εμείς ήδη και οι Τούρκοι ας προσπαθούν».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν: Το ουράνιο θα μπορούσε να εξαντληθεί μέχρι τη δεκαετία του 2060, video
- Οι «κυνηγοί των drones» στο ουκρανικό μέτωπο, video
- ΟΗΕ: Μαζικές αποχωρήσεις μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Νετανιάχου, vid
- Πολωνός πρωθυπουργός: Η Ρωσία έχει κακόβουλες προθέσεις απέναντι σε ολόκληρο τον κόσμο
- Μη επανδρωμένα μαχητικά και «έξυπνα πυρομαχικά»: Οι Τούρκοι προχωρούν – Η Ελλάδα τι κάνει; Video
- Η Μόσχα χαρακτηρίζει “ανεύθυνες” τις απειλές του Ζελένσκι ότι θα πλήξει το Κρεμλίνο
- «Πρόβα χαράγματος» στη Βρετανία: «Δεν θα μπορείς να δουλεύεις χωρίς την ψηφιακή σου ταυτότητα», video
- Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι: Με εισαγγελική παραγγελία δίνεται άδεια εκταφής του γιου του
- Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου: Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην απεργία
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε τη λειτουργία της η λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων στη Θέρμη
Κύρια Θέματα

















