Ο οπωρώνας Chiles Peach στο Crozet ανέφερε ότι οι συλλέκτες ροδάκινων μάζεψαν τον τεράστιο καρπό νωρίτερα τον Σεπτέμβριο (στις 10/9) και υποψιάστηκαν ότι τα 830 γραμμάρια θα ήταν ικανά να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ.
«Δεν προσπαθούσαμε σκόπιμα να καλλιεργήσουμε το μεγαλύτερο ροδάκινο εκεί έξω, απλώς ο καιρός που είχαμε φέτος ήταν καλός, και έτσι καλλιεργήσαμε ένα τεράστιο ροδάκινο», δήλωσε ο καλλιεργητής Χένρι Τσάιλς στο WVIR-TV.
Το ροδάκινο — μια ποικιλία γνωστή ως PF-27A — υποβλήθηκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, το οποίο το επιβεβαίωσε πλέον ως το βαρύτερο ροδάκινο στον κόσμο.
«Είναι πλέον επίσημο: κατέχουμε το ρεκόρ για την καλλιέργεια του βαρύτερου ροδάκινου στον κόσμο», ανέφερε ο οπωρώνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . “Συγχαρητήρια στον Henry Chiles που καλλιέργησε ένα τόσο τεράστιο φρούτο και ευχαριστούμε τα Ρεκόρ Γκίνες για την επαλήθευσή τους”
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων έκανε ληστείες με απειλή μαχαιριού σε καταστήματα ψιλικών
- Απίθανο βίντεο: Ξύπνησε από αναισθησία…και έγινε φανατική θαυμάστρια του Τραμπ!
- Ρωμανός για Σαμαρά: Τα περί πασοκοποίησης της ΝΔ τα έχουμε ακούσει και από την Λατινοπούλου
- Viral έγινε πιλότος – O τρόπος που καθησύχασε τους επιβάτες ενθουσίασε το ίντερνετ, vid
- Τραμπ: Τι φέρεται να είπε για τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία
- Έτσι αποκαλύφθηκε απάτη-«μαμούθ» με τον ΦΠΑ
- Έκπληκτο ζευγάρι στη Βαρκελώνη: Τράβηξαν βίντεο και…πίσω ήταν ο Μέσι, vid
- Ιράκ: Οι πολίτες στις κάλπες για να εκλέξουν νέο κοινοβούλιο
- Μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας
- Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος έπεσε από απορριμματοφόρo -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο









