Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος αναζητείτο προκειμένου να εκτίσει ποινή έξι μηνών για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, πέντε ετών για το αδίκημα της παράνομης παραγωγής, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών, σε συνδυασμό με παράνομη παραγωγή, κατοχή, οπλοφορία και πώληση όπλων και εκρηκτικών, καθώς και για να δικαστεί για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με επιβαρυντικά στοιχεία, με απειλούμενη μέγιστη ποινή την κάθειρξη σαράντα ετών.
Σύμφωνα με τις Αρχές της Σερβίας, ο κατηγορούμενος, από τις αρχές του 2019 έως το 2022, συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που είχε συσταθεί στη Σερβία και δραστηριοποιείτο στις παραπάνω εγκληματικές πράξεις, ενώ μεταξύ άλλων κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου τον Φεβρουάριο του 2021 στο Βελιγράδι. Επιπλέον, κατά το παρελθόν, σε έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί στην οικία του, είχαν κατασχεθεί ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, έτοιμες προς πώληση, όπλα και φυσίγγια.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη δυνάμει εντολής προσωρινής κράτησης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, όπου και θα οδηγηθεί.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραδοχή Μ. Χρυσοχοΐδη: «Έχουμε πρόβλημα υπερπληθυσμού στις φυλακές – Θα δημιουργηθούν 8 νέα Καταστήματα»
- Σοκαριστικές δηλώσεις Μακρόν: «Η ελευθερία λόγου είναι τελείως μαλ@@@» – Vid
- Φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέσθηκε η κηδεία της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη
- Κυρανάκης: Από σήμερα, το τραμ καταλήγει στο λιμάνι του Πειραιά και θα εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες
- Ψηφιακά εργαλεία και Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο δωρεάν επιμορφωτικών προγραμμάτων από το ΑΠΘ στα μέλη της κοινότητάς του
- Θεσσαλονίκη: Μπαγκαζιέρες στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη γραμμή του αεροδρομίου
- Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν την Καθαρά Δευτέρα
- Ειρηνευτικές συνομιλίες: «Σημειώθηκε πρόοδος», σύμφωνα με τους Ουκρανούς
- Γερμανία: Σε κυβερνοεπίθεση οφείλονται τα προβλήματα στις ιστοσελίδες των Σιδηροδρόμων
Κύρια Θέματα









