Η εκθαμβωτική φωτογράφιση της Κέιτ και η πριβέ συνάντηση με την Μελάνια! vid

Ανάμεσα σε μια αίθουσα με μέλη της βασιλικής οικογένειας και υψηλού προφίλ καλεσμένους, η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς παρευρέθηκε σε ένα κρατικό δείπνο που διοργανώθηκε για τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ .

Η Κέιτ, περιγράφηκε ως «εκπληκτική» και «εκθαμβωτική» από όσους σχολίασαν την εμφάνισή της.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία βρέθηκαν χθες στο Ηνωμένο Βασίλειο για κρατική επίσκεψη με τον 76χρονο βασιλιά Κάρολο , την 77χρονη βασίλισσα Καμίλα , τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την 43χρονη Κέιτ να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ .

Η πριγκίπισσα Κέιτ έδειχνε μαγευτική, φορώντας ένα μεταξωτό κρεπ φόρεμα κάτω από μία χειροποίητη χρυσή δαντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε επίσης την περίφημη τιάρα, η οποία κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και φυλασσόταν σε χρηματοκιβώτιο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον θάνατό της το 1997, πριν παραδοθεί στην Κέιτ.

Η τιάρα- την οποία η Νταϊάνα είπε ότι ήταν τόσο βαριά που της προκαλούσε πονοκεφάλους – κατασκευάστηκε από τον βασιλικό κοσμηματοπώλη Garrard το 1914 με προσωπικό σχέδιο της Βασίλισσας Μαίρης, από μαργαριτάρια και διαμάντια που ήδη κατείχε η οικογένειά της.

Το διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο θαύμασε την εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας, και επαίνεσε το στυλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιος έγραψε: «Είναι απολύτως εκπληκτική!».

Ένας άλλος έγραψε: «ΔΕΝ ήμουν έτοιμος γι’ αυτό… απολύτως εκπληκτικό».

Σε παρόμοιο πνεύμα, ένα άλλο σχόλιο έλελε: «Δείχνει… εκπληκτική… είμαι άφωνη. Μετά από εκείνο το χρυσό φόρεμα στην πρεμιέρα του James Bond… αυτό είναι τόσο πολύ ένα από τα αγαπημένα μου!!!»

Ένας ένθερμος θαυμαστής έγραψε: «Ήξερα ότι θα ήταν εκπληκτική… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ;;; Μου έπεσε το σαγόνι, κυριολεκτικά. Μου κόβει την ανάσα».

«ΟΥΑΟΥ, απολύτως εκπληκτικό», είπε κάποιος άλλος. «Λατρεύω το φόρεμά της».

Η πριβέ συνάντηση Μελάνιας Τραμπ και Πριγκίπισσας Κέιτ

Χθες το μεσημέρι, η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε με μια πιο casual εμφάνιση, πάντα όμως κομψή και εντυπωσιακή, καθώς συνόδευσε την Κέιτ Μίντλετον στους Κήπους Φρόγκμορ για να συναντηθούν με τους Προσκόπους, ενώ ο σύζυγός της Ντόναλντ συναντήθηκε με τον Κιρ Στάρμερ στο Τσέκερς.

Αρχικά, η Μελάνια παρέμεινε στο Ουίνδσορ με τη βασίλισσα Καμίλα πριν επισκεφθεί τους Κήπους Φρόγκμορ με την πριγκίπισσα Κέιτ. Η Βασίλισσα Καμίλα ξενάγησε την Πρώτη Κυρία στο Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας Μαίρης στη Βασιλική Βιβλιοθήκη του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Η Μελάνια από την πλευρά της έλαμπε στο κρατικό συμπόσιο προχθες το βράδυ φορώντας ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα και μια ζώνη σε χρώμα baby-pink στη μέση.

Δείτε την εντυπωσιακή Κέιτ με το πριγκιπικό δαντελένιο φόρεμα ΕΔΩ και ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε εικόνες από την πριβέ συνάντηση Μελάνιας και Κέιτ ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA – EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί