Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προσωρινή κράτηση του 42χρονου, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε το βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος επί σειρά ετών και έως το 2022, προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες βρίσκονταν σε ευάλωτη κοινωνική και οικονομική κατάσταση και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους τις εξανάγκαζε με απειλές, σωματική και ψυχολογική βία, να παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, την οποία ιδιοποιούνταν ο ίδιος.
Τα θύματα του κατηγορούμενου φέρονται να έχουν καταγγείλει σωρεία περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησής τους από τον ίδιο. Ενώπιον του ανακριτή, ο 42χρονος αμφισβήτησε τις καταγγελίες των θυμάτων υποστηρίζοντας ότι οι καταγγέλλουσες ψεύδονται λόγω οικονομικών διαφωνιών που είχαν μαζί του.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε επιφυλακή οι Φιλιππίνες εν αναμονή του τυφώνα Kalmaegi – Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν τις εστίες τους
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
- Σ. Ζαχαράκη: Τα σχολεία στα Βορίζια θα ανοίξουν στα μέσα της εβδομάδας
- Τον Γ. Γεραπετρίτη θα συναντήσει την Τρίτη η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
- Στη Θεσσαλονίκη η σταρ του παγκόσμιου σινεμά, Ιζαμπέλ Ιπέρ, για το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
- Ηράκλειο: Κηδεύτηκε ο 39χρονος στα Βορίζια σε κλίμα οδύνης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν drones που μετέφεραν πυρομαχικά σε Ουκρανούς
- Η Μαράια Κάρεϊ δίνει το σύνθημα για τα Χριστούγεννα με ένα νέο «it’s time» βίντεο
- Δούκας για κανόνες για τα πατίνια: Μην υποτιμάτε τη δουλειά που γίνεται
- Εντός σημαντικής πόλης προωθούνται οι Ρώσοι! Τι θα γίνει αν την θέσουν υπό έλεγχο









