Η Ντονατέλα Βερσάτσε βρέθηκε στο Μιλάνο για να αποτίσει φόρο τιμής στον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι.
Ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος πέθανε στο σπίτι του, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του την Πέμπτη σε ηλικία 91 ετών.
Η 70χρονη επίσης fashion icon, Ντονατέλα Βερσάτσε, φόρεσε ένα σκούρο κοστούμι και άφησε ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια όταν επισκέφθηκε το Θέατρο Armani για να αποτίσει φόρο τιμής το Σάββατο, όπου βρίσκεται το φέρετρο του Τζόρτζιο Αρμάνι περιτριγυρισμένο από κεριά.
Άλλοι αξιοσημείωτοι παρευρισκόμενοι ήταν ο δήμαρχος του Μιλάνου Τζουζέπε Σάλα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασαν, μαζί με τους σκηνοθέτες Γκαμπριέλε Σαλβατόρες και Τζουζέπε Τορνατόρε, την Άντζελα Μισόνι, την κόρη της εκλιπούσας Ιταλίδας σχεδιάστριας Ροζίτα Μισόνι και άλλους σχεδιαστές και επιχειρηματίες υψηλού επιπέδου.
Έξω από το θέατρο, ο κ. Σάλα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ένας άνθρωπος εξαιρετικής κομψότητας. Το Μιλάνο είναι γεμάτο με σημάδια του Αρμάνι. Θα είναι αδύνατο να τον ξεχάσουμε».
Κάποιοι είπαν ότι ταξίδεψαν αρκετές ώρες για να πάνε να αποτίσουν φόρο τιμής.
Στην αίθουσα προβολής, μια φωτογραφία του σχεδιαστή να χαμογελάει και να χαιρετάει προβάλλεται στον πίσω τοίχο, μαζί με τα αποχαιρετιστήρια λόγια του που έγραφαν: «Το σημάδι που ελπίζω να αφήσω είναι ένα σημάδι δέσμευσης, σεβασμού και γνήσιας φροντίδας για τους ανθρώπους. Από εκεί ξεκινούν όλα πραγματικά».
Η δημόσια προβολή θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής, προτού ταφεί ο Αρμάνι μετά από ιδιωτική κηδεία τη Δευτέρα.
Άλλες διασημότητες, όπως οι Ραλφ Λόρεν, Τζούλια Ρόμπερτς, Άννα Γουίντουρ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχουν αποτίσει φόρο τιμής σε μηνύματα.
Σε ανακοίνωσή του μετά τον θάνατό του, ο οίκος μόδας του ανέφερε ότι ήταν «ακούραστος μέχρι το τέλος», εργαζόμενος μέχρι τις τελευταίες του μέρες.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 40 οι νεκροί από τη σύγκρουση δύο τρένων στην Ανδαλουσία
- Μαρόκο: Ο βασιλιάς Μοχάμεντ δέχτηκε να συμμετάσχει στο “Συμβούλιο Ειρήνης” του Τραμπ
- Ο Γουίλ Σμιθ σε νέες περιπέτειες: Εξερευνά τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας σε ένα εντυπωσιακό βίντεο
- “Xuntian”: Η Κίνα παρουσιάζει το νέο ισχυρό διαστημικό τηλεσκόπιο πριν από την εκτόξευση το 2027, vid
- Λωρίδα της Γάζας: Ο Νετανιάχου διαφωνεί με την ανάπτυξη Τούρκων ή Καταριανών στρατιωτών
- Σπουδαία ανακάλυψη στην Ιταλία: Αρχαιολόγοι βρήκαν μια ρωμαϊκή βασιλική του Ρωμαίου αρχιτέκτονα Βιτρούβιου
- Θυελλώδεις άνεμοι αύριο σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και δυτική Στερεά – Επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη
- «Η Ευρώπη δεν συμπεριφέρεται ως μια ισχυρή ήπειρος»: Σοκαριστικές διαπιστώσεις
- Φυλακές Κορυδαλλού: Δολοφονήθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι 49χρονος βαρυποινίτης από την Αλβανία
- Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη









