Οι λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας με τίτλο «Queen of the Falls», παραμένουν, προς το παρόν, επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο η πρώτη ανεπίσημη περιγραφή της υπόθεσης κάνει λόγο για μια «μουσική ιστορία με δύο ερωτευμένους που το σκάνε».
Η φιλόδοξη παραγωγή θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθετικού διδύμου Rania Attieh και Daniel Garcia. Οι δύο δημιουργοί, που θα αναλάβουν τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία, έχουν τιμηθεί με το Βραβείο «Someone to Watch» στα Independent Spirit Awards για την ταινία τους «H.» το 2014.
Η μουσική της ταινίας αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς θα έχει την υπογραφή του βραβευμένου με Grammy, Marius De Vries, γνωστού για τη δουλειά του στα μιούζικαλ «La La Land» και «Moulin Rouge» ενώ τη χορογραφία θα επιμεληθεί η Celia Rowlson Hall. Στην παραγωγή του «Queens of the Fall» θα βρίσκονται η βραβευμένη με Όσκαρ Mollye Asher και η Shruti Ganguly, σύμφωνα με το Deadline.
Μετά την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ που απέσπασε για την ερμηνεία του στην ταινία «The Brutalist» ο Γκάι Πιρς, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για το γουέστερν «Killing Faith» σε σκηνοθεσία Νεντ Κρόουλι (Ned Crowley). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου.
Η Πάμελα Άντερσον η οποία πραγματοποιεί μια δυναμική επιστροφή στον κινηματογράφο, πρωταγωνίστησε στο ριμέικ του «The Naked Gun» της Paramount, δίπλα στον Λίαμ Νίσον (Liam Neeson) το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ -EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
- Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ









