Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Σεχμπάζ Σαρίφ, προσπαθούσε να στερεώσει μετά βίας τα ακουστικά του κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και η στιγμή έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ρώσος ηγέτης εθεάθη να χαμογελά και, σε κάποιο σημείο, να προσπαθεί να δείξει στον Πακιστανό ομόλογό του πώς να φορέσει τα ακουστικά!
«Το ψάξιμο των ακουστικών του Πακιστανού πρωθυπουργού Σεχμπάζ Σαρίφ στο SCO κάνει τον Πούτιν να γελάει, ξανά!» έγραψε ένα άτομο ενώ κοινοποιούσε το βίντεο. Αυτή η πρόσφατη στιγμή θύμισε σε πολλούς μια σκηνή από το 2022, όπου ο Πακιστανός πρωθυπουργός εθεάθη να αγωνίζεται να φορέσει τα ακουστικά μετάφρασης ενώ συναντούσε τον Πούτιν.
Στο πρόσφατο βίντεο, τα ακουστικά γλιστρούν συνεχώς από τα αυτιά του Σαρίφ, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να τα κρατήσει στη θέση τους. Σε κάποιο σημείο, ο Πούτιν σηκώνει τα δικά του ακουστικά προσπαθώντας να του δείξει πώς να τα φορέσει.
Ένας χρήστης των social media ρώτησε: «Γιατί είναι πάντα τόσο πολύ αμήχανος μπροστά στον Πούτιν;» Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Ο Πούτιν του μαθαίνει πώς να μιλάει. Χαχα».
Νωρίτερα, ο Σεχμπάζ Σαρίφ δέχτηκε επικρίσεις για την αμήχανη χειραψία του με τον Πούτιν στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας του Οργανισμού Συνεργασίας του Οργανισμού, στην οποία συμμετείχαν ηγέτες από δέκα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι και του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ.
Το διαδίκτυο κορόιδεψε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν όταν εμφανίστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον έδειχνε να τρέχει προς τον Ρώσο πρόεδρο για να του σφίξει το χέρι. Εκείνη τη στιγμή, ο Πούτιν περπατούσε δίπλα-δίπλα με τον Τζινπίνγκ όταν ο Σαρίφ έτρεξε μπροστά για να σφίξει το χέρι του Ρώσου ηγέτη. Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι ο Κινέζος ηγέτης είδε τον Σαρίφ να πλησιάζει, αλλά γύρισε αλλού το κεφάλι.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γκίλφοϊλ: Ο πολιτιστικός διάλογος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας
- Νέο «καμπανάκι» για το Τσέρνομπιλ: «Δεν θα αντέξει άμεσο πλήγμα πυραύλου ή drone»
- Συνέβη κι αυτό: Μητροπολίτης με γυαλιά… Εικονικής Πραγματικότητας (VR), vid
- Σε λειτουργία η Νέα Ανεξάρτητη Αρχή για την εποπτεία της αγοράς
- Το ΒΙΝΤΕΟ που εξόργισε το διαδίκτυο: Άνδρας ρίχνει πιάτο στο πρόσωπο σερβιτόρας
- «Αρκετά έγγραφα είναι ήδη έτοιμα», λέει ο Ζελένσκι για τις ειρηνευτικές συνομιλίες
- Συνελήφθη 35χρονος στα Καλύβια, καταζητούμενος για δολοφονίες μελών της Greek Mafia
- Ιδού οι «δυτικές αξίες»: Χαμός με βλάσφημο σκηνικό παραμονές των Χριστουγέννων, vid
- «Ο στρατός μας θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας», επιμένει ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας
- Και οι Ινδοί θέλουν να μπουν στο δημόσιο: 8.000 υποψήφιοι έδωσαν εξετάσεις σε διάδρομο προσγείωσης, vid









