Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Mykonos» από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος ελέγχου καυσαερίων.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:15 το πρωί για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο και Καρλόβασι, μεταφέροντας 665 επιβάτες, 122 Ι.Χ. οχήματα, 32 δίκυκλα, 6 φορτηγά και 1 λεωφορείο.
Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από την πλοιοκτήτρια εταιρεία για την καθυστέρηση, ενώ δρομολογούνται ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης ώστε το πλοίο να μπορέσει να αναχωρήσει με ασφάλεια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπείρα «ρήμαζε» καταστήματα στη Σαλαμίνα-Συνελήφθησαν 6 μέλη – Ανάμεσά τους ένας ανήλικος
- Παρέμβαση Τραμπ μετά τις ταπεινωτικές εικόνες με απλήρωτους στρατιωτικούς που σε λίγο δεν θα έχουν να φάνε!
- Περιστατικό με πυροβολισμούς στη Γερμανία: Πληροφορίες για τραυματίες
- Το ΥΠΑΜ διαψεύδει δημοσίευμα για παρουσία του Ν. Δένδια σε «εκδήλωση-φάντασμα»
- «Χτύπα αμερικανικές πόλεις»: Ρώσος αξιωματούχος καλεί τον Πούτιν να «πατήσει το κουμπί» λόγω Tomahawk
- ΗΠΑ: Κρατούμενος σκότωσε παιδόφιλο τραγουδιστή μέσα στη φυλακή
- Κόβει την ανάσα το βίντεο: Άνδρας πήδηξε από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης ύψους 230 μέτρων
- Viral ΒΙΝΤΕΟ από Τουρκία: Ιδιοκτήτης καταστήματος… κατέβρεξε τους πελάτες του
- Θαυμαστής τραβάει βίαια δημοφιλή Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε viral βίντεο
- Πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη παραμένουν «μη δικτυωμένοι»