Ένα 12χρονο κορίτσι από το Μπαγκλαντές διασώθηκε από κύκλωμα πορνείας στην Ινδία , αφού βιάστηκε από περισσότερους από 200 άνδρες σε μόλις τρεις μήνες.
Οι αξιωματικοί δήλωσαν ότι η δοκιμασία του κοριτσιού ξεκίνησε όταν απέτυχε σε ένα μάθημα του σχολείου και φοβήθηκε ότι θα την ξυλοκοπούσαν οι γονείς της.
Έφυγε τρέχοντας με τη βοήθεια μιας γυναίκας που γνώριζε, η οποία την πέρασε λαθραία πέρα από τα σύνορα και την πούλησε στο εμπόριο σαρκός, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η αστυνομία ανέφερε ότι μεταφέρθηκε αρχικά στο Ναντιάντ στο Γκουτζαράτ, όπου κακοποιήθηκε επανειλημμένα.
Δέκα άτομα έχουν συλληφθεί, αλλά οι ακτιβιστές λένε ότι η διάσωση είναι μόνο η αρχή.
Απελευθερώθηκε στις 26 Ιουλίου κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της Μονάδας Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων της αστυνομίας Mira-Bhayandar Vasai-Virar, σε συνεργασία με τις ΜΚΟ Exodus Road India Foundation και Harmony Foundation.
Ο Ματάι προειδοποίησε επίσης ότι η αυστηρή γονική μέριμνα μπορεί να ωθήσει τα παιδιά σε επικίνδυνες καταστάσεις.
Ο αστυνομικός επίτροπος Νίκετ Καούσκι δήλωσε ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να αποκαλύψουν ολόκληρο το δίκτυο και να προστατεύσουν άλλα ευάλωτα παιδιά.
Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Ινδία έχει γίνει ένα τεράστιο πρόβλημα.
Σύμφωνα με ανάλυση της οργάνωσης Child Rights and You, η σεξουαλική βία αυξήθηκε κατά ένα εκπληκτικό 96% από το 2016 έως το 2022.
Μόνο το 2022, υπήρξαν σχεδόν 39.000 αναφερόμενες περιπτώσεις βιασμού παιδιών και σεξουαλικών επιθέσεων.
Αυτά τα στοιχεία δεν λαμβάνουν υπόψη τα περιστατικά που συμβαίνουν σε περιοχές όπου η αναφορά δεν θεωρείται πάντα η καλύτερη λύση.
Σύμφωνα με αναφορές, τα θύματα και οι οικογένειές τους συχνά αναγκάζονται να σιωπήσουν λόγω εκφοβισμού και ενός κατεστραμμένου συστήματος δικαιοσύνης.
Το 2022, μόνο το 3% των υποθέσεων βιασμού παιδιών οδήγησαν σε καταδίκη.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Μέχρι το τέλος του 2025 νέα δέσμη πρωτοβουλιών για τη στεγαστική πολιτική
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως θα γίνει…δικηγόρος
- ΗΠΑ: Επιτεύχθηκε πλαίσιο συμφωνίας με την Κίνα για τις σπάνιες γαίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξι συνολικά οι προφυλακίσεις μέχρι σήμερα
- «Πανδημία… παράνοιας» χτυπά την Ευρώπη! Το ΒΙΝΤΕΟ που σόκαρε τη Ζαχάροβα
- Μωρό – ρινόκερος επιτίθεται προσπαθώντας να προστατεύσει τη μητέρα του, vid
- Τραγωδία στην Ευρυτανία: 39χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας με το αμάξι σε χαράδρα 60 μέτρων
- Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός ανασύρθηκε 53χρονος μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του
- “Άκουσα μια φωνή”: Ο Άντονι Χόπκινς θυμάται την στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ήταν αλκοολικός
- Αυτός ο χειμώνας στην Ευρώπη – Επικό ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα









