Οι καλούμενοι και οι καλούμενες για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής σπουδαστών και σπουδαστριών Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών ακαδημαϊκού έτους 2025-2026, καθώς και τα έντυπα που αναφέρονται στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο Οδηγιών Κατάταξης Δοκίμων.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο αποφυγής μετάδοσης της COVID-19, οι επιτυχόντες και επιτυχούσες προσερχόμενοι στη Σχολή κατά την ημέρα κατάταξης, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορονοϊού (Rapid test), στο οποίο να έχουν υποβληθεί εντός των τελευταίων 48 ωρών, πριν την κατάταξη.
Σε περίπτωση θετικού Rapid test, οι επιτυχόντες και επιτυχούσες, δεν θα παρουσιαστούν για κατάταξη και θα ενημερώσουν τη Σχολή, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ενημερωτικού Φυλλαδίου Κατάταξης Νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









