Το χθεσινό απαγορευτικό, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έφτανε κατά τόπους ακόμη και τα 9 μποφόρ, προκάλεσε σημαντική ταλαιπωρία στους επιβάτες που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους.
Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι εκδρομείς που κατάφεραν να αναχωρήσουν, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα για τους προορισμούς τους. Από το λιμάνι του Πειραιά πραματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια με 18719 επιβάτες, για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 51 δρομολόγια με 9440 επιβάτες, από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 9 δρομολόγια με 2616 επιβάτες και τέλος από την Ραφήνα αναχώρησαν 4 πλοία με 1079 επιβάτες.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι καιρικές συνθήκες σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά καλές. Συνεπώς οι τελευταίοι ταξιδιώτες του Αυγούστου, ενόψει Δεκαπενταύγουστου δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους. Όσων ταξιδιωτών τα δρομολόγια δεν πραγματοποιήθηκαν χθες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, πρέπει να επικοινωνήσουν με την ακτοπλοϊκή εταιρία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της μετακίνησης τους.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή ρωσικών περιουσιών: Το μεγαλύτερο πλήγμα θα το δεχθεί ελληνική γη!
- Νότια Κορέα: Τα θύματα θα μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία των stalkers τους
- Διαφθορά στην Ε.Ε.: Αυτό λέει ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου της Κομισιόν που συνελήφθη
- Η Σάρον και η Κέλι Όσμπορν απέτισαν φόρο τιμής στον Όζι Όσμπορν την ημέρα των γενεθλίων του
- Σε εξέλιξη η έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για την κακοκαιρία υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη
- Ιταλία: H Μελόνι αναβάλλει διάταγμα για παράταση της στρατιωτικής στήριξης στην Ουκρανία
- Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας
- Τι ζήτησε η Τουρκία από Ρωσία και Ουκρανία
- Οι πακισταντικές αρχές επέτρεψαν την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αφγανιστάν
- Παρέμβαση Ζαχάροβα για τις επιθέσεις εναντίον δεξαμενόπλοιων στην Μαύρη Θάλασσα









