Σημειώνεται ότι, χθες, αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ψυκτική μονάδα Φ/Γ οχήματος ψυγείου (κατά τη διάρκεια ηλεκτροδότησής του) στο γκαράζ του Ε/Γ-Ο/Γ «Superfast I», το οποίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Μπάρι Ιταλίας με προορισμό την Ηγουμενίτσα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των έκτακτων επιθεωρήσεων που διενεργούνται στα πλοία καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, από τον αρμόδιο Κλάδο Ελέγχου Πλοίων, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον έλεγχοι τόσο στον τομέα της ενεργητικής όσο και της παθητικής πυρασφάλειας των πλοίων. Ταυτόχρονα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικείωση των πληρωμάτων μέσω της εκτέλεσης ασκήσεων πυρασφάλειας.
Τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία που εκτελούν βραχείς διεθνείς πλόες μεταξύ των ελληνικών λιμένων και των λιμένων της Ιταλίας, επιθεωρούνται – σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία -από εξουσιοδοτημένους Έλληνες και Ιταλούς επιθεωρητές, δύο φορές σε ετήσια βάση, εκ των οποίων, η μία ενόσω βρίσκονται στο λιμάνι και η δεύτερη κατά τη διάρκεια τακτικού τους δρομολογίου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σφίγγει ο ρωσικός κλοιός σε δύο πόλεις-«κλειδιά» – Μαίνονται οι σφοδρές μάχες, video
 - Ολλανδία: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού
 - Νέο κόλπο! Μετατρέπουν τα σπίτια από “χρέπια” σε “παλάτια” με τη βοήθεια της ΑΙ για να τα νοικιάσουν
 - ΠΑΣΟΚ: Πολιτική αλαζονεία από την κυβέρνηση η αναβολή της συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ
 - Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς και γιαγιά βασάνισαν και δολοφόνησαν 8χρονο – Τον βρήκαν σε ψυγείο
 - Αναβάλλεται η προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής για τα ΕΛΤΑ
 - Το κρυφό ταλέντο της Έμμα Στόουν είναι ότι… φέρνει γούρι στον Ολυμπιακό, vid
 - ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος
 - Σοκ στη Χαλκίδα: Βγήκαν τα μαχαίρια σε συμπλοκή για οπαδικές διαφορές – Νεκρός ένας 23χρονος
 - Εντολή Πούτιν για να εκτοξευθεί περισσότερο η Ρωσία – Ζαλίζουν οι αριθμοί
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








