Η ποδοσφαιρική ομάδα Ααράου κυριολεκτικά έγινε λούτσα λόγω έντονης βροχόπτωσης στον εναρκτήριο αγώνα της εναντίον της Μπελιντσόνα στο πλαίσιο της 2ης κατηγορίας (Challenge League). Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί και στη συνέχεια να ακυρωθεί μετά από 65 λεπτά . Η συνεχής βροχή, η οποία εντάθηκε μετά το διάλειμμα, έκανε το γήπεδο αρκετά ολισθηρό ώστε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παικτών. Μετά από μια εικοσάλεπτη διακοπή, ο διαιτητής Γιοχάνες φον Μάνταχ αποφάσισε να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι.
Τότε παρενέβησαν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ωστόσο η έντονη προσπάθειά τους δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, έσπευσαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον υπεύθυνο γηπέδου Γκιλ Χέμι και άλλα μέλη του προσωπικού και παίκτες της FCA να απομακρύνουν το νερό από το γήπεδο . Μαζί, έβγαλαν το νερό με σκούπες και στέγνωσαν τις κρίσιμες περιοχές με πετσέτες. Αλλά όλα ήταν μάταια.
Παρ’ όλα αυτά, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους περίπου 4.513 θεατές που ήταν παρόντες στο στάδιο. Στη συνέχεια, η ομάδα της Ααράου πόζαρε για μια φωτογραφία με τους εθελοντές που ήρθαν να βοηθήσουν. Αυτή η στιγμή, τουλάχιστον, θα παραμείνει μια θετική ανάμνηση για τους οπαδούς.
Δείτε τα viral βίντεο:
Lunaire à Aarau. L’arbitre interrompt le match, les ultras rentrent sur le terrain et essaient de le sécher mais l’arbitre refuse de reprendre le match. pic.twitter.com/J9ilwNVxzy
— Michaël🇨🇭✈️⚽️ (@28juin2021) July 26, 2025
Spielunterbruch im Brügglifeld, der Platz ist aufgrund von starkem Regen kaum noch bespielbar. Szene Aarau eilt zur Hilfe und versucht den Rasen zu entwässern 👀 pic.twitter.com/1TfWrdtpQ5
— Nik Dömer (@nikdoemer) July 26, 2025
photo: pexels