Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο Γουίμπλεντον για την τελευταία ημέρα των αγώνων και έφερε μαζί της την οικογένειά της!
Αφού παρευρέθηκε στον τελικό του γυναικείου απλού στο τουρνουά τένις στις 12 Ιουλίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε την επόμενη μέρα για να δει τον Κάρλος Αλκαράζ και τον Γιάννικ Σίνερ να αγωνίζονται για την πρώτη θέση. Αυτή τη φορά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνόδευσε τη σύζυγό του στην αθλητική εκδήλωση με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ .
Όλη η οικογένεια συνδύασε τα χρώματα με μπλε για την ημερήσια εκδρομή. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Τζορτζ φόρεσαν κοστούμια και γραβάτες, ενώ η Πριγκίπισσα Κέιτ και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ φορούσαν καλοκαιρινά φορέματα — με τον μπλε φιόγκο στα μαλλιά της Σάρλοτ να συμπληρώνει τέλεια το σύνολο της μητέρας της.
Η οικογένεια του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν ήταν η μόνη βασιλική οικογένεια που παρευρέθηκε στην τελευταία ημέρα του Γουίμπλεντον. Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας εθεάθη επίσης στην εκδήλωση, πιθανώς για να υποστηρίξει τον συμπατριώτη του Αλκαράθ.
Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος γίνεται 12 ετών στις 22 Ιουλίου, και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 10 ετών, έχουν παρευρεθεί και οι δύο στο Γουίμπλεντον δύο φορές στο παρελθόν. Ωστόσο, ο 7χρονος αδελφός τους, πρίγκιπας Λούις , δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του στο Γουίμπλεντον.
Η πριγκίπισσα Κέιτ, 43 ετών, παρακολουθεί το τουρνουά αυτοπροσώπως σχεδόν κάθε χρόνο από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011. Υπήρξαν ωστόσο μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις: οι γιατροί την συμβούλευσαν να μην παραστεί το 2013, όταν ήταν «προχωρημένης εγκυμοσύνης» με τον πρίγκιπα Τζορτζ, και το Γουίμπλεντον ακυρώθηκε το 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA