Ο Λιονέλ Μέσι ενεπλάκη σε έναν σύντομο καβγά με τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Βιτίνια, κατά τη διάρκεια της ήττας της Ίντερ Μαϊάμι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την Κυριακή.
Ο Μέσι κατηγορήθηκε για κακή αθλητική συμπεριφορά στον αγώνα της φάσης των 16, όταν ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Βιτίνια του ξέφυγε εύκολα και διατήρησε την κατοχή της μπάλας, με τον διεθνή Αργεντινό να αντιδρά προφανώς απλώνοντας το χέρι του προς τον πρώην συμπαίκτη του.
Οι οπαδοί έσπευσαν να καταδικάσουν τον Μέσι. Ο ESnomanu έγραψε στο X: «Τι στο καλό κάνει ο Μέσι που ρίχνει μπουνιά στον Βιτίνια; Αυτός ο τύπος δεν ξέρει πώς να χάνει, τι κακό άθλημα».
Ο Αλεξάντρε Καρβάλιο είπε: «Αναγνωρίζω έναν άνθρωπο που είναι ακυβέρνητος, που δεν του αρέσει να βλέπει έναν παίκτη που δεν τον συμπαθεί να γίνεται εξέχων παίκτης».
Ο Αντιμονοβένεκο πρόσθεσε: «Ο Βιτίνια έδωσε σήμερα ένα masterclass στον Μέσι».
Το TalkinMadrid δημοσίευσε: «Αδερφέ, τι έκανε ο Βιτίνια στον Μέσι και τον αναστάτωσε τόσο πολύ; 😭».
Η διαφωνία φάνηκε να επιλύεται αρκετά γρήγορα, καθώς οι δυο τους εθεάθησαν να αγκαλιάζονται στο τέλος του αγώνα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να δημοσιεύει τη φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Atentos a lo que hace Messi cuando no puede quitarle el balón a Vitinha.
— Alabismo (@Alabismo__) June 29, 2025
Dale RT antes de que borren el vídeo para que todo el mundo pueda verlo. pic.twitter.com/NCUIejRHbx
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EFE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο οδικός χάρτης για την ενίσχυση του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων
- Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν στον Ισημερινό – Ποιός ο λόγος
- Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το ΑΣΣ Ελλάδας-Τουρκίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
- Ρωσικά κεφάλαια: Ρωσικό δικαστήριο θα πραγματοποιήσει ακροαματική συνεδρίαση για την αγωγή της κεντρικής τράπεζας εναντίον του Euroclear
- Εντός ημερών ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους
- Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Παππάς – Αναφορές για άγριο επεισόδιο με δημοσιογράφο
- Η Κίνα πήρε θέση για την κρίση στη Βενεζουέλα: «Το Πεκίνο αντιτίθεται στον μονομερή εκφοβισμό χωρών»
- Ο Τραμπ θα παραστεί στην υποδοχή των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Συρία
- Ισπανία: Εκατοντάδες αλλοδαποί εκδιώχθηκαν από ένα πρώην λύκειο όπου είχαν κάνει κατάληψη
- Νέες «μόδες»: Σε ποιά χώρα ετοιμάζουν «δίκτυα κλιματικών καταφυγίων»;









